Ziua bună! Cum e joi, trebuie neapărat să vă prezint cartea săptămânii. Am tot citit în ultima vreme, am avut și câteva cărți pe telefon și chiar am material pentru o perioadă, în caz de probleme. Azi vreau să vă povestesc despre romanul ”Iubire”, scris de Katie Cotungo. Admiratoarele genului romance sigur îl vor adora.iubire_1_fullsizePovestea este împărțită pe două planuri: înainte și după. Serena este o fată de 18 ani, care are o fetiță mică, pe Hannah. Ea experimentează revenirea în oraș a tatălui fetiței, Sawyer. Aflăm că la vârsta de 15 ani, Serena era îndrăgostită de acesta, dar el era iubitul celei mai bune prietene a sa, Allie. Într-o seară, cei doi se ceartă, iar Sawyer o caută pe Serena și între ei se înfiripă ceva. Sawyer este un băiat dificil, complicat, care se ocupă cu drogurile, fapt ce o sperie pe Reena.
Totuși, ea ține la el, împotriva tuturor, și cei doi ajung să petreacă din ce în ce mai mult timp împreună. Inevitabil, ea rămâne însărcinată, dar băiatul pleacă din oraș, fără să-i spună. După doi ani, el se întoarce, un om cu totul nou, schimbat, trecut pe la dezintoxicare, dornic să o recâștige pe Reena. Viața ei e dată peste cap și cei doi ajung să se apropie din nou. Totuși, oamenii din jurul lor încă sunt împotriva relației, așa că cei doi vor avea un drum greu de parcurs.

O carte simplă, o lectură ușoară, dar drăguță. Săptămâna viitoare vreau să schimbăm genul, o dăm pe horror sau pe polițist 😀 Totuși, azi vă invit să le vizitați și pe Alina, Ana Maria și Diana, pentru a vedea ce au citit și ele săptămâna aceasta. Zi bună și ne citim curând!

8 Replies to “Cartea săptămânii – Iubire (Katie Cotungo)

    1. Sincer, eu cred ca trebuie sa citesti orice carte, dar sa iei ce e mai bun din ea (daca are)! De aceea incerc mai multe genuri 🙂 Ai dreptate, unele chiar trebuie gustate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *