11 beneficii pentru părul meu de la Revlon

Ziua bună, oameni frumoși! V-am spus săptămâna trecută că am început să folosesc alternativ produse pentru păr de la Triodeluxe, asta ca să încerc să mai scap de mătreața care mă năpădise. Se pare că ”tratamentul șoc” a dat roade, iar combinația Tresemmé – Revlon a fost câștigătoare! Despre produsele pentru hidratare de la Tresemmé v-am vorbit aici, azi este rândul produselor de la Revlon Salon Hits 11 beneficii. Setul este format din șampon și tratament tip spray, fără clătire, ambele având acțiunea lor asupra podoabei capilare.

După cum v-am spus și-n weekend, iar mi s-a pus pata pe păr, am simțit nevoia de o schimbare și am și făcut-o. O să vă întrebați ce mi-a mai trecut prin cap, dat fiind faptul că deja aveam părul scurt și vopsit, dar vă mai țin un pic în suspans. Așa că folosirea unor produse calitative se impune de la sine. Încerc să-l hidratez mai mult, să am grijă de el mai mult, pentru că nu vreau să rămân cheală cât de curând. Vă sună cunoscut scenariul?

Șamponul 11 beneficii de la Revlon Salon Hits are în componență Pro Vitamina B5, aminoacizi de mătase și uleiuri esențiale. Are o culoare mov, plăcută, și un miros interesant, nu aduce cu niciun produs similar. Are, exact cum spune și numele, 11 beneficii asupra părului:

1. Repară și hrănește;
2. Previne despicarea vârfurilor;
3. Întărește părul;
4. Echilibrează pielea scalpului;
5. Reduce efectele apei dure care usucă parul;
6. Repară semnele de îmbătrânire ale părului;
7. Oferă strălucire;
8. Efect anti-electrizare;
9. Netezire și catifelare;
10. Dă formă și volum;
11. Curăță delicat fără a deteriora părul.

Ce efecte a avut asupra mea? Păi vârfurile nu mi s-au mai despicat cu aceeași viteză cu care o făceau înainte, asta e clar. Bineînțeles, rămâne recomandarea de a le tunde o dată la 3 luni, cel târziu, pentru că asta ajută mult la regenerare. Pielea scalpului a fost echilibrată, întrucât nu mai am mătreață – efect vizibil! Părul e mai strălucitor și mai puternic, nu mai cade într-o veselie. Volum…? Nu cine știe ce, am firul subțire, pisicos, deci cu asta e mai greu în ceea ce mă privește.

Tratamentul fără clătire vine sub formă de spray și este suficientă pulverizarea sa pe părul umed, după spălare. Se recomandă 6-8 pulverizări pentru păr scurt, 7-12 pentru cel mediu și 10-15 pentru cel lung. Are filtru UVA/UVB, ceea ce-l face excelent pentru utilizarea în timpul verii. Și el, la rândul lui, conferă 11 beneficii pentru păr:

1. Repară și hrănește părul uscat și deteriorat
2. Dă strălucire
3. Anti-încrețire
4. Protecție termică împotriva agresiunii uscătorului și plăcii
5. Netezire și catifelare
6. Protejează culoarea cu filtre UVA și UVB
7. Facilitează pieptănarea și utilizarea plăcii
8. Efect incredibil de descâlcire
9. Menține coafura mai mult timp
10. Previne despicarea vârfurilor
11. Dă formă și volum.

Da, unele se confundă, să zic așa, cu cele ale șamponului. Sau le dublează, privind partea bună a lucrurilor. Mie îmi place tare mult chestia cu filtrele și protecția la căldură. Nu îl mai usuc cu feohn-ul, nici nu prea mai am cum să bag placa în el, dar e o chestie bună! Îl descurcă foarte ușor, e simplu de pieptănat și da, se aranjează mai ușor și ține mai mult!

Produsele Revlon Salon Hits 11 beneficii au fost primele folosite de mine de la acest brand și pot spune că prima impresie contează! Da, mi-au plăcut! Da, fac părul mai moale și mai ascultător. Și da, m-au scăpat de mătreață. Operația a reușit, scopul a fost atins! Voi ce produse minune mai folosiți în ultima perioadă? Pe cele de la Revlon le-ați încercat?

29 Replies to “11 beneficii pentru părul meu de la Revlon

  1. Vad ca ambele poduse au o gramada de beneficii de care si parul meu ar avea nevoie. Intarirea parului si faptul ca dau volum, ma incanta cel mai mult. Poate le voi incerca in viitorul apropiat.

  2. N-am incercat niciun produse Revlon pana acum sau nu imi aduc eu aminte. Suna bina tratament fara clatire. Cred ca m-as intelege bine cu asta, ca mie nu imi plac produsele care imi prelungesc timpul de stat in baie.

  3. Tratamentul asta fara clatire suna tare interesant si vreau sa incer si eu combinatia castigatoare fiindca am probleme cu matreata si vreau sa vad daca functioneaza si la mine. Acum folosesc un sampon de la Yves Rocher anti matreata si face treaba buna dar e loc de mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *