Nu cred să existe persoană la noi în țară care să nu știe de Farmec. Nu cred că există femeie care să nu fi folosit măcar o dată un produs Farmec. De la demachiantul Doina până la produsele Gerovital, toate sunt extrem de cunoscute nu doar la noi, ci și în Asia, restul Europei și America de Nord, unde aceștia își exportă marfa. De peste 120 de ani, Farmec există în România. Apogeul, să zic așa, a fost în 1967, când a devenit primul producător de creme și emulsii Gerovital H3 prof. Dr. Ana Aslan. Iar de atunci nu a cunoscut decât o eternă dezvoltare. Au apărut game noi, produse diverse, Gerovital în sine este un brand, asta ca să nu mai zic de produsele de curățenie – Nufăr, Triumf. Așa-i că și voi le folosiți?

Am avut ocazia să încerc multe din gamele lor, iar acum am ajuns la Microbiom Protect, cred că ultima din aparițiile Gerovital. Cu 96% ingrediente de origine naturală, aceste produse ajută la restabilirea și menținerea echilibrului microbiomului pielii. Vorbim azi despre apa micelară și crema hidratantă, ambele potrivite pentru un ten normal și mixt.

Apa micelară curăță foarte bine machiajul și nu am avut nicio surpriză neplăcută din partea ei, să irite sau să provoace erupții sau usturimi ale ochilor. Mi-a plăcut, lasă tenul mai proaspăt! Nu uitați să vă spălați tenul după folosire.

Crema hidratantă e și ea un plus pentru ten. Având o formulă lejeră, intră în piele rapid, fără să te chinui prea mult. Conține ulei de măsline, Aquaxylul, dar și Sepitonic M3, care este un complex de minerale indispensabil. Singurul minus pe care i-l găsesc este lipsa SPF-ului….

Fii frumoasă cu Gerovital Beauty!

Produsele de make-up Gerovital Beauty sunt niște must-have-uri! Am încercat de la ei câteva mostre de fond de ten, anticearcănul (pe care încă îl mai folosesc), mascara și un ruj cremos cu acid hialuronic, cunoscut și sub denumirea de Criminal Lipstick. Găsiți mai multe păreri despre ele aici. Acum am schimbat nuanța rujului, am ajuns la 04 Somon Sidef, dar este un pic prea deschisă și spre portocaliu pentru mine.

Farmec este o companie cu tradiție, iar asta se vede prin calitatea produselor sale. Mai nou, în gama lor au intrat dezinfectanți, atât pentru mâini, cât și pentru suprafețe. Merită încercate, nu vor dezamăgi! Voi ce produse folosiți cel mai des din gama lor?

24 Replies to “120 de ani de Farmec în România

  1. La momentul de fata nu prea mai am nimic de la Farmec prin casa, dar urmeaza sa recumpar un ruj si cateva produse de skincare.

  2. Imi plac tare mult produsele Farmec si chiar folosesc crema de fata de la Gerovital Plant de care sunt super multumita.

  3. Nuanta rujului este foarte potrivita pentru vara. In rest, nu pot sa spun decat ca am doar cuvinte de lauda la adresa produselor Gerovital. Chiar mi se par extrem de calitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *