Ziua bună, fete frumoase! Nu e așa că perioada asta pare a fi cea mai prolifică pentru noi? Păi cum altfel – 14 februarie, 24 februarie, 1 martie, 8 martie… zic să profităm de ocazie și să cerem ceva frumos! Sau chiar să ne facem un cadou fain, de ce nu, că doar suntem femei independente, nu-i așa? Și că tot veni vorba de cadouri, știți doar că femeile apreciază enorm accesoriile. Așa că dacă vreți să (vă) faceți un cadou și nu știți ce, zic să vă orientați spre ceva practic, ce nu se demodează și este purtat zi de zi – o geantă! Indiferent de stilul fiecărei femei, sunt sigură că toate avem cel puțin un astfel de obiect. Dacă nu mai multe, pentru a fi schimbate în funcție de zi și ocazie. Sugerez genți din piele, și asta pentru următoarele motive:

1. Sunt mult mai rezistente decât cele sintetice

Nu oi fi eu cea mai mare iubitoare de genți, dar rezistența celor din piele naturală este peste medie! Cunosc persoane care au așa ceva de ani de zile, iar poșeta/geanta încă arată impecabil! Deci da, dai un bănuț în plus, dar te alegi cu ceva ce durează și te va însoți mult timp de acum încolo.

2. Vin într-o varietate de culori și modele

Chiar și pentru pretențioase ca mine, modele diferă. E imposibil să nu găsești ceva ce arată și bine, și pe gustul tău! De exemplu, eu port ori poșetuțe mici, tip poștaș, ori rucsăcele. Așa că m-am bucurat atunci când am găsit în magazinul Dbags un rucsac lila superb, care parcă cheamă primăvara! Deci da, găsești genți de damă de orice tip – shopper, XL, poștaș, rucsac, cam pe toate culorile pe care ți le poți imagina.

3. Găsești accesorii asortate

Dacă tot ți-ai luat o super geantă, fă treaba până la capăt și ia și restul – portofel, port-chei, suport de carduri. Nu te sfii să le ai pe toate asortate, mai ales că acum sunt portofele din piele colorate și cu multe compartimente, pentru toate gusturile. Personal, îmi plac portofelele mari, spațioase, să intre cardurile, buletinul, permisul, banii, mărunțișul… ce să mai, jumătate de casă!

Nu este greu să găsești un cadou fain pentru o doamnă, mai ales dacă îi știi gusturile cât de puțin! Iar voi, doamnelor, profitați de perioada care ne complimentează și făceți-vă un cadou pe măsură. Voi ce tip de geantă preferați?

13 Replies to “3 motive pentru care să alegi o geantă din piele

  1. Aspectul este primul care te atrage la o geanta si in mod cert una de piele arata mai bine decat una din material sintetic. Apoi vine factorul rezistenta. O geanta de piele te tine o viata daca ai grija de ea.

  2. Da, e o perioada a cadourilor in special pentru femei, desi nu e o regula. Dar totusi nu am cerut niciodata, nu ar mai avea farmec, as avea impresia ca imi face cadoul pt ca am zis eu, nu pt ca asa simte el.

  3. Îmi plac atât de mult gențile din piele!
    Mereu sunt tentată să îmi cumpăr una, părândumi-se că niciodată nu am suficiente. Mulțumesc pentru recomandare, fug să-mi aleg ceva: Doar vine Ziua femeii, nu ? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *