Ziua bună tuturor! Lunea va fi ziua mea liberă de acum încolo, așa că nu pot decât să mă bucur de asta! Dacă duminica oricum sunt toți liberi, a fi liber luni e o satisfacție mai mare, căci toți încep munca. Așa că… rise and shine, baby! Ne bucurăm de vremea bună și însorită, profităm de stat afară și de rezolvat anumite probleme. Astăzi m-am gândit să vă arăt patru mascara descoperite în 2021. Am sesizat că nu am mai prea făcut articole de genul, nu v-am mai arătat poze cum e fiecare în parte, așa că le-am adunat pe toate într-un loc. Cam toate pot spune că îmi plac, dar nu în egală măsură și nu toate își justifică neapărat prețul. Dar să le luăm pe rând!

1. Catrice – Glam&Doll False Lashes

Un rimel super fain, foarte accesibil la preț (aproximativ 17 lei la Notino). Inițial nu mi s-a părut cine știe ce, însă e nevoie să lăsați rimelul câteva zile să se mai usuce, îți schimbă un pic compoziția. Tocmai de asta când desfac o mascara, niciodată nu sunt impresionată. Însă după 1-2 săptămâni, chiar le văd potențialul. Dă volum, alungire, toate dintr-o singură mișcare. Și nici nu lipește genele între ele, ceea ce e un big like! În plus, e un produs vegan.

2. Miss Sporty – Pump Up Booster

Tot din categoria drugstore, are un preț similar cu cel de la Catrice, însă mi se pare că are o ușoară tendință de a încărca și lipi genele. Dar dă volum și alungește, doar că e necesară răbdare. În plus, are o perie destul de mare, așa că există riscul să te murdărești un pic pe pleoapă.

3. I Heart Revolution – Tasty Peach

Și el are o perie mai mărișoară și are tendința de a murdări pleoapa (eu am reușit-o). Alungește, însă nu dă atât de mult volum ca celelalte. Însă este vegan, e în jur de 27 lei, și îmi place cum lasă genele de zi cu zi. Își merită banii, mai ales că e un produs netestat pe animale, iar cei de la Makeup Revolution au fost mereu printre favoriții mei.

4. Bobbi Brown – Mini Smokey Eye Mascara

Chiar și varianta mini a acestei mascara e în jur de 70 lei, deci destul de scump. Eu l-am primit cadou la o comandă și pot spune că e foarte fain. Alungește mai mult decât celelalte, separă genele, nu se întinde, nu încarcă. Da, chiar e un rimel foarte bun, însă nu aș da banii ăștia pe el. Serios acum. Sunt o mulțime de mascara ce fac o treabă foarte bună la mai puțin de jumătate din preț. Deci… nu se justifică.

Acestea au fost cele 4 mascara pe care le-am descoperit anul trecut. În general, merg pe produse drugstore, pentru că sunt ok, fac treabă bună și nici nu costă mult. În plus, găsesc și mărci vegane și netestate pe animale, ceea ce e foarte bine.  Voi ce mascara folosiți? Aveți vreuna pe care o recumpărați frecvent sau vă place să încercați cât mai multe?

10 Replies to “4 mascara descoperite în 2021

  1. Multumesc frumos pentru recomandare si pentru informatii !
    Cu toate aratati foarte bine !
    Eu le prefer pe cele de la Yves Rocher !

  2. Minunate genele tale cu toate cele 4 mascara. Totuși, aș alege Catrice.
    Eu am avut una cadou de la Dior, dar s-a cam dus. Mă voi gândi la una dintre variantele pe care ni le-ai prezentat. Catrice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *