4 motive pentru a achiziționa o lenjerie de pat online

În ultima vreme am început să achiziționez foarte multe lucruri de pe internet. De la cărți, cum am început timid, la haine sau cosmetice, produse de bucătărie și de curățenie, am ajuns să cred că alimentele sunt singurele pe care nu le-am putut cumpăra încă, pentru că nu găsesc un magazin cu livrare la noi în oraș. În rest, mi se pare mult mai comod, nu mai bat magazinele, deci aplic acest tip de shopping la orice produs. Chiar și dacă vorbim de o lenjerie de pat! Am realizat că mai am doar vreo 3 care se potrivesc pe patul nostru, așa că e cazul să mai iau câteva. De ce aleg să cumpăr online? Am câteva motive pe care vreau să le împărtășesc cu voi:

  1. Rapiditatea livrării

Dai comanda și în general, peste maxim 2 zile o primești la ușă. Nu te mai chinui să cauți, să alegi, să compari prețurile în magazine… Curierul e prompt, eu am dat peste tipi cu care comunic bine și mă înțeleg dacă nu sunt acasă, revin fără probleme sau mă găsesc cu ei în oraș. Asta depinde mult de curierii de pe zonă.

2. Varietatea modelelor

Online găsești o mulțime de modele de lenjerii de pat, indiferent că vrei ceva clasic sau modern, în diverse culori și materiale. De exemplu, mie mi s-a pus pata acum pe o lenjerie 3D, pentru că așa ceva chiar nu am. Dacă mai e și de culoare închisă… ar fi ideal!

3. Prețurile accesibile

Dacă mergi în magazinele fizice, o lenjerie cât de cât ok costă destul de mult, și sincer, nu întotdeauna inspiră încredere, decât dacă o iei din locuri recomandate de alții sau de la o firmă cunoscută. În magazinele online nu-s aceleași prețuri pentru că nu-s aceleași cheltuieli.

4. Promoții suplimentare

De câte ori ai văzut tu în magazinele fizice promoții gen 1+1, 2+1, lenjerie+pernă+pilotă, etc? Eu am văzut online o mulțime de astfel de oferte, care sunt foarte atractive și chiar merită! De ce să nu împuști mai mulți iepuri deodată?

Dacă vrei o lenjerie de pat frumoasă, calitativă și la preț ok, alege un magazin online ca Decorami, recomandat de multe persoane, și vei fi sigur că surpriza va fi una plăcută!

17 Replies to “4 motive pentru a achiziționa o lenjerie de pat online

  1. Ma cam feresc de cumparaturi online, dar am cumparat cateva lenjerii care drept sa-ti spun m-au multumit.

  2. O singură dată am comandat lenjerii online, dar cred ca am ales cel mai prost site. Am primit două lenjerii-cârpe, care s-au și decolorat pe hainele noastre și la spalat… Când mă mut în casă nouă, o să mai îmi încerc norocul o dată. 😀

  3. Nu am achizitionat niciodata lenjerie de pat de pe internet, îmi era teamă să nu dau de vreun material de proastă calitate, dar motivele expuse mai sus m-au convins să fac o încercare.

  4. varietatea modelelor chiar este un motiv pentru ca in magazinele fizice nu gasesti asa multe modele ca pe net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *