Neața bună tuturor! Revin la programul de postări, mi-a fost dor să scriu, zilele astea au fost un pic ciudate și chiar mi-a lipsit ceva. Sper să nu mai fiu nevoită să iau pauze, chit că nu-s lungi deloc. Printre zecile de saci, vreo 2 au fost plini cu încălțăminte. Și când e vorba de triat, parcă nu-ți vine să te desparți de nimic. Chiar dacă vorbim de încălțăminte pe care n-o mai porți, de pantofi vechi, demodați sau care nu mai arată de mult ok, e greu să te desparți de orice. Eu am mai aruncat din ele, cu o strângere de inimă, dar cel mai mult mi-a părut rău de cizmele luate anul trecut, care nu mi se potriveau deloc. Acum încă e toamnă și vreau să vă arăt 4 perechi musai necesare din punctul meu de vedere.

1. Pantofi cu toc

Ei mi se par obligatorii în orice casă de femeie! Ok, nu-i porți zilnic, nu sunt cei mai comozi, dar efectul lor… merită orice sacrificiu! Adică gândește-te doar la o pereche de pantofi roșii cu toc mare. Ce fel arată? Subțiază picioarele, te fac mai grațioasă… Se vede diferența! Sfatul meu e ca totuși să exersezi ceva timp mersul pe tocuri prin casă. Și știi de cartea aia grea pe cap? Aplică principiul ăsta, s-ar putea să te ajute foarte mult. Pantofi găsești pe toate drumurile, e adevărat, dar orientează-te spre o pereche de calitate, de preferat din piele. Asta dacă îi porți mai des. Dacă ești ca mine și-i porți la ocazii, uită-te după un design care să se potrivească cu orice. Aici găsești mai multe perechi faine, cu toc cui sau pătrat, mic, mediu sau mare.

pantofi-cu-toc-stilleto_30_1

2. Pantofi Oxford

Sunt pantofi pe care n-am ajuns să-i înțeleg în totalitate, dar pe care multă lume îi poartă cu drag, deci înseamnă că-s foarte comozi. Fie că vorbim de varianta cu talpă normală sau groasă, sunt la același nivel, nu ai cum să nu mergi bine pe ei. Mi se par foarte ok pentru purtatul de zi cu zi. Și merg foarte bine la blugi, dar și la pantaloni eleganți.

3. Pantofi sport și casual

Da, aici m-ați prins! Eu sunt cu pantofii sport non-stop. Nu i-aș da jos deloc. Partea mai puțin bună e că merg doar la o ținută sport sau casual, trebuie neapărat schimbați pentru o ținută elegantă. Am mai văzut, de exemplu, teniși cu costum, a fost o modă la un anumit moment, dar mi se pare că arată mult mai bine cu o pereche de pantofi eleganți. La această categorie includ adidașii, tenișii, dar și espadrilele sau pantofii gen casual, cum găsiți aici.

pantofi_20_4

4. Balerini

Dacă vreți și eleganță, și comoditate, balerinii cred că-s o alegere foarte bună! Atunci când trebuie să fii elegantă, dar și să stai toată ziua în picioare, tocurile pot fi foarte obositoare și riști să nu duci totul până la capăt. Așa că balerinii te ajută enorm, sunt comozi, ușori, îi porți fără stres.

Bineînțeles că nimic nu merge fără accesorii! Asortează o geantă, niște bijuterii, și ești în ton. Cred că pantofii sunt foarte importanți în viața noastră. Nu am o sută de perechi, dar când m-am uitat și eu la toate, trebuie să recunosc, sunt ceva! Și am anumite preferințe, am vreo 3-4 perechi de adidași și teniși, dar și vreo 3 perechi de sandale 😀 Deci… nu am o problemă, așa e normal!!! Sunt sigură că femeile vor fi de acord cu mine. Așa că, dragele mele, vă urez spor la cumpărat și la asortat!

4 Replies to “4 tipuri de pantofi pe care trebuie să le ai

  1. Eu ii impart in pantofi comozi, eleganti, casual, de job, de condus, de plimbat.
    Pentru fiecare anotimp, trebuie si imi place sa am din fiecare categorie. Ah, pantofii niciodata nu sunt suficienti.

    1. fiecare activitate cu pantofii ei 😀 asa zic si eu, ca trebuie sa fie. si mai multe perechi, diverse, daca nu am chef de alb si vreau albastru?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *