Fiecare din noi așteaptă concediul pentru a da o fugă la munte/mare sau în orice alt loc Noi am profitat de un weekend liber și am dat o fugă până la Costinești și chiar a fost foarte, foarte fain. Lucrurile au mers bine, dar dacă vrei să fie perfecte, trebuie să te îngrijești de anumite lucruri. Nu neglija aspectul, pentru că sigur vrei să faci senzație, bagajele și găsește-ți timp pentru a te ocupa de toate, pentru a avea un concediu de vis!

1. Epilează-te!

Da, știu că e de la sine înțeles, dar ar fi frumos să nu ai probleme cu părul nedorit. Așa că de ce să nu apelezi cu câteva zile înainte la o epilare cu ceară, care se presupune că are efecte mai îndelungate, sau și mai bine, la epilarea definitivă? Într-adevăr, costă mai mult, dar merită investiția, asta e clar!

2. Investește în aspectul tău!

Fie că e vorba de o tunsoare sau o coafură nouă, o manichiură sau pensarea sprâncenelor, apelează mereu la serviciile unui salon de calitate pentru a fi sigură că beneficiezi de cele mai bune rezultate! Dacă ai nevoie de un Salon Lujerului, încearcă Bella Chic Studio, un loc în care poți să te lași pe mâinile profesioniștilor și să fii sigură că vei pleca pur și simplu superbă! Fie că e vorba de manichiură, pedichiură, pensat sau epilat, aici le faci pe toate, deci salvezi timp prețios.

3. Ocupă-te de bagaje, fă liste!

Nu lăsa nimic la voia întâmplării pentru că s-ar putea să te trezești fără ceva important, mai ales dacă pleci pentru mai multe zile în concediu. Să mai fie și în vreo zonă mai izolată sau cine știe cum… e și mai rău. Așa, dacă e ceva minor, mai cumperi de pe drum. Mai bine pune pe o listă tot ce ai nevoie pentru cele câteva zile de vacanță, de la haine (și nu lua tot șifonierul cu tine) până la cosmetice și chestii tehnice, gen încărcătoare, aparat de fotografiat, etc.Nu te aglomera și nu lua cu tine ceva de care nu ai neapărată nevoie. Serios acum, de ce ți-ar trebui rochie de gală la munte? Doar dacă nu mergi la vreun restaurant de fițe, unde să ai nevoie de o ținută corespunzătoare.

4. Adoptă o dietă mai sănătoasă

Pentru că e vară și ai la dispoziție o mulțime de alimente mai ușoare și mai sănătoase, nu ar strica să încerci să te dai mai mult pe fructe și legume și să mai lași zahărul deoparte. Nu de alta, dar asta se va reflecta și în silueta ta, dar și în starea ta de bine. Cu cât mănânci mai gras și mai dulce, cu atât mai mult te balonezi și te simți mai ciudat. Așa că, mâncând mai puți procesat, clar îți vei schimba și metabolismul și vei arăta mai bine.

Concluzia e că înainte de concediu, ai extrem de multe lucruri de pregătit. Tocmai de aceea, o bună organizare e cheia, deci nu strică să ți le notezi și să le bifezi pe măsură ce le faci. Așa că spor să ai și multă atenție, să nu uiți și să lași nimic la voia întâmplării!

10 Replies to “4 pregătiri esențiale pentru plecarea în concediu

  1. Foarte utile sfaturile.Fara lista nici nu ma gandsesc sa plec vreodata in concediu pentru ca, cu siguranta, as uita multe chestii acasa.

    1. daca plec pentru o zi-2, nu am nevoie de lista. dar altfel… neaparat trebuie sa notez tot, ca sigur ma trezesc la jumatea drumului ca n-am ceva

  2. epilarea definitiva cine n-a facut-o pana acum si vrea sa plece la mare, mai bine o amana pentru toamna ca stiu nu e bine sa te expui la soare dupa sedinte. In schimb, pe la salon musai sa treaca toate doamnele. Am vazut anul trecut niste specimene cu niste calcaie si niste unghii de imi venea sa mor…

    1. da, la epilare am auzit si eu ceva de genul… dar nu stiu exact. oricum, pentru salon sunt pro, chiar e cazul, mai ales ca femei, sa fim ingrijite!

  3. la epilarea definitiva ma gandesc si eu de ceva timp dar inca nu am ajuns sa fac vreo sendinta. este destul de scump si ma tem sa nu pierd banutii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *