Dormitorul este locul unde o persoană petrece cel mai mult timp de când ajunge acasă, motiv pentru care acesta trebuie amenajat astfel încât să ofere o stare de liniște, odihnă și confort. Bineînțeles, fiecare om își amenajează locuința așa cum dorește, însă sunt anumite trucuri care transformă orice încăpare într-una confortabilă, primitoare și prietenoasă.

Astfel, dacă ai în plan să îți redecorezi dormitorul sau dacă abia te-ai mutat și vrei să îl amenajezi cu bun-gust, poți consulta site-urile de mai jos și sigur vei găsi lucruri utile pe fiecare dintre ele.

Iată care sunt cele mai utile site-uri pe care le poți consulta pentru (re)amenajarea dormitorului tău:

  1. https://www.freeteks.ro

În primul rând, după ce ai cumpărat mobila de dormitor, trebuie să alegi o lenjerie de calitate. Dă click aici https://www.freeteks.ro/lenjerii-de-pat și vei găsi o gamă largă din care poți alege. Dacă dormitorul tău este lipsit de culoare, atunci poți alege o lenjerie din bumbac satinat, multicoloră, formată din cearceaf pat și pilotă, fețe de perne și vei observa cum se va schimba aspectul acestuia. Pe de altă parte, dacă nu vrei ceva care iese în evidență, ci mai degrabă ceva simplu, găsești modele suficiente din care poți alege.

  1. https://melimeloparis.ro/produse/decoratiuni-casa.html

Un alt site pe care ți-l recomand este cel al brand-ului Meli Melo. Așa cum probabil ai observat prin marile centre comerciale, Meli Melo are acum un magazin dedicat decorațiunilor pentru casă, iar acestea sunt absolut superbe! Vei găsi decorațiuni de casă pe Meli Melo din care sigur vei alege câteva. De exemplu, poți opta pentru un ceas de perete care să dea un aer cald unei camere sau pentru un tablou colorat care are rolul de a anima o încăpere. De altfel, găsești rame foto cu design-uri deosebite și diverse suporturi și cutiuțe pentru bijuterii, care te vor ajuta să păstrezi totul în ordine.

3. https://www.rombiz.ro

Întrucât dintr-o cameră nu pot lipsi aparatele electronice, este necesar să îți îndrepți atenția și către un site care le comercializează. Am ales rombiz.ro, deoarece prețurile la toate produsele pe care le au sunt de-a dreptul convenabile, iar gama de produse variată. Bineînțeles, în dormitor este util un televizor. Astfel, găsești prețuri pentru televizoare pe rombiz.ro chiar accesibile, motiv pentru care te vei bucura de calitatea oferită de un aparat electronic modern!

  1. https://www.lazyboy.ro

Al patrulea site pe care ți-l recomand este Lazyboy, întrucât aici vei găsi accesorii care au scopul de a înfrumuseța o cameră, dar și de a îți oferi confort și relaxare. Astfel, fie că vei alege un puf colorat pe care să stai câteva minute bune pentru a te relaxa dupa o zi lungă de lucru, fie că vrei să îi amenajezi un colț comod patrupedului tău chiar în dormitor, acest site îți oferă această posibilitate. Orice animal de companie are nevoie de confort, iar dacă tu ești plecat ore bune și nu ai timp de el, atunci nu ezita să îi cumperi o pernă puf de aici: https://www.lazyboy.ro/perne-puf-animale, căci aceasta este rezistentă la mușcături și ronțăieli.

Așadar, având în vedere că dormitorul trebuie să reprezinte locul în care te relaxezi și în care te simți cel mai bine, trebuie să îl amenajezi după placul tău. Cele patru site-uri indicate de mai sus îți vor fi, fără îndoială, de mare ajutor!

4 Replies to “4 site-uri utile pentru amenajarea dormitorului tău

  1. Uite ce noutati aduci Gabi.
    Habar nu aveam de aceste site-uri dar uitandu-ma pe ele pot spune ca sunt foarte utile.
    Asa iti faci o idee pentru decorarea casei sau a camerei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *