Pun pariu că dacă ai răscoli casa, ai găsi sigur câteva lucruri cu care nu ai ce face și de care ar fi bine să scapi. Multă lume face asta. Ba pentru că are nevoie de bani, ba pentru că pur și simplu nu mai are loc pentru altceva. Ori are același lucru în triplu exemplar. Și dacă tot vrem să scăpm de anumite lucruri, zic să le facem reclamă și să le găsim noi proprietari. Eu am găsit deja 3 metode de a vinde repede și sigur!

1. Flyere publicitare

Da, banalele fluturașe! Să știți că au mare succes, mai ales dacă le personalizezi și le scrii chiar tu. Le decupezi frumos, scrii o descriere care să atragă lumea, desenezi și ceva… Și apoi ieși să le împarți. Explici potențialilor clienți, ba chiar te rogi de câțiva să cumpere, le spui cât de bune sunt obiectele tale, le lași și un fluturaș, poate nu-s deciși pe moment.

2. La obor/târg

Tind să cred că orice oraș are un târg organizat săptămânal, de obicei duminică dimineață. Și acolo se adună toată lumea bună, toți cei care caută ceva. Și de ce să nu fii tu primul care-și expune marfa? Ai nevoie de un preșuleț pe care să întinzi marfa și de curioși. Plus multă putere de convingere și ched de vorbă. E ca la sugestia precedentă, doar că în mediu organizat. Și fără flyere. Omul nu trebuie să se mai gândească. Vrea au ba. Banu jos, nu stăm să păsuim cu banii sau să dăm în rate.

3. Direct de acasă

Dacă ai cum, pune-ți numărul de telefon pe un banner mare și afișează-l pe balcon cu mesajul ”De vânzare”. Sau pe gard, depinde unde stai. Poate lumea va crede că tu-ți vinzi casa, dar tu o să-i lămurești instantaneu că ai o listă de produse de care vrei să te descotorosești, și o să încerci să-i convingi că și ei vor avea nevoie de ele la un moment dat al vieții. Posibil să-ți faci și foarte mulți prieteni în acest mod!

Sau nu mai bine te lași de prostii și încerci să publici un anunț pe internet?

Toată lumea e online, așa că aici e locul unde vei găsi cuumpărător. Intră repede și dă publicare anunt gratuit, lasă toate datele referitoare la ce vinzi, datele tale de contact, și așteaptă să sune telefonul! E mai simplu, nici nu-ți bați capul decât dacă vrei tu, și nu te rogi de nimeni să cumpere, ei se vor ruga să le vinzi. Plus că aici poți să adaugi orice articol, fiecare vinde ce vrea, ba chiar găsești și locuri de muncă. Ei, ce zici, te-am convins?

4 Replies to “3 idei rapide de a vinde lucruri de care nu mai ai nevoie

  1. Sa stii ca eu toata saptamana am facut curat prin casa si am pus deoparte multe chestii (unele dintre ele chiar noi, cu eticheta) pe care sa le vand :D. A venit la fix materialul tau! Sa traiesti o mie de ani (sanatosi & fericiti)! ^_^

    1. pai ai avut rabdare multa! eu nu prea am, ca altfel as vinde jumatate de casa 😀 sa ai spor si multa bafta in afacere 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *