Ziua bună, oameni frumoși! Îmi e din ce în ce mai greu să mă mobilizez atunci când știu că se apropie concediul cu repeziciune. Nu că al pleca eu în țările calde sau mai știu eu ce, dar simplul gând de a sta acasă și de a avea programul așa cum vreau eu, mă entuziasmează. Nici nu a trecut bine weekendul că eu deja mă gândesc la următorul, dar zic eu că nu-i rău să faci planuri. Săptămâna trecută a fost destul de bogată în colete, astfel că am primit produsele cosmetice de la Apidava cu mare drag! Pe lângă premiul dulce pe care l-am câștigat, am primit pentru testare un borcănel de gommage cu miere, argilă și extract din sâmburi de măsline și unul cu o mască cu miere, argilă și lăptișor de matcă.

Despre acest gommage am scris și aici, dar voi relua câteva informații și vă voi spune (din punctul meu de vedere) de ce e bine să folosim aceste produse de îngrijire pe bază de miere și extracte naturale:

– sunt produse cu ingrediente mai ”curate” decât majoritatea celor de pe piață. Nu conțin chimicale sau chestii periculoase

-nu au în compoziție iritanți sau parabeni

-hidratează foarte bine datorită mierii, care are și alte proprietăți benefice – antiseptică, antibacteriană, luptă cu acneea, antirid

-chiar dacă au parfum în compoziție, e în cantitate foarte mică și este specific acestor produse apicole

-prețurile sunt accesibile și sunt spornice.

Eu am folosit atât gommage-ul, cât și masca, iar ambele sa-u contopit foarte bine cu tenul meu! Gommage-ul este ușor abraziv, fără să fie dur, fără să zgârie, curăță în profunzime și îl recomand cu drag de 2-3 ori pe săptămână. Tot cam de 2 ori pe săptămână recomand și masca. Ea se aplică în strat generos și se lasă 10 minute, după care se clătește cu apă călduță. Ambele produse sunt destul de grosuțe, nu curg, sunt consistente și e posibil să simțiți o ușoară peliculă mai grasă, dar aceasta dispare repede și tind să cred că e din cauza uleiurilor conținute. Oricum, tenul meu e mai curat și mai luminos după folosire, asta se vede instantaneu.

Produsele Apidava sunt o prezență constantă în viața mea, să zic așa. Fie că vorbim de miere, de dulciuri sau de cosmetice, ceea ce promovează ei este mai natural decât multe alte branduri și tocmai de aceea sunt mulțumită și îi recomand cu drag!

23 Replies to “5 motive pentru care să alegi cosmeticele cu miere

  1. Toate produsele pe bază de miere sunt adevărate miracole, ca mierea în sine, pentru corp, ten etc.
    Despre cele două produse Apidava pot spune că pe mine m-au impresionat prin calitate și rezultate.

    1. eu nu m-am inteles cu argila prin adolescenta, mi-a provocat o iritatie de ti-era mila, dar combinatia asta e chiar castigatoare!

  2. Ii spuneam recent si Cristinei Dragomir ca de la o vreme am inceput sa fiu mult mai atenta la ingredientele din care sunt facute produsele, astfel ca le apreciez pe cele care sunt mai naturale. Ai uitat sa zici ca astea pe baza de miere miros delicios de bine ♥. La mine asta e primul motiv pentru care optez sa cumpar produse cosmetice si de ingrijire care au miere sau alte produse apicole in compozitie ^^.
    P.S.: Felicitari pentru premiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *