Ziua bună, oameni dragi! Știu că afară a revenit iarna, dar să gândim pozitiv – mai sunt cam două săptămâni până la 1 martie. Calendaristic cel puțin, vine primăvara. Așa că e cazul să ne gândim mai ales la mărțișoare. De fapt, întreaga lună martie e dedicată femeilor, dat fiind faptul că după 1, vine și 8 martie. Mame, iubite, colege, toate trebuie să se simtă răsfățate, fie și cu o mică atenție. Femeile apreciază asta enorm. Aveți grijă, în Moldova se oferă mărțișoare bărbaților, așa că vedeți cu cine vă întâlniți și pe cine cadorisiți! Eu deja am început să cumpăr mărțișoarele pentru colegele mele de la muncă, dat fiind faptul că mă întâlnesc cu ele zilnic și cred că așa e cel mai fain.

De ce să cumperi altceva față de modelele standard de pe piață, prin comandă online pe iMărțișoare?

1. Pentru că se pot purta pe tot parcursul anului

Și aici pot adăuga că la iMărțișoare găsești atât de multe idei încât e greu și să alegi! Eu am dat comandă de câteva brățări, adaptate după preferințele fetelor. De exemplu, bănuțul cu mesajul ”Dependentă de cafea” mi s-a părut extrem de inspirat și știu exact către cine merge.

Am ales mărțișoare brățări pentru că sunt foarte ușor de purtat, au elastic, deci se adaptează după încheietură, și poți alege ceva să se potrivească persoanei respective. Fie că alegi numele, un animăluț, profesia, un hobby, la iMărțișoare găsești cam tot ce vrei și în mod cert e mult mai fain să iei ceva ce pare personalizat decât să iei mărțișoarele la grămadă, veșnicii coșari sau trifoi cu patru foi pe care îi prinzi cu acul în piept. Cred că putem depăși era asta.

2. Pentru că se asortează la ținuta ta de zi cu zi

Găsești broșe inedite, frumoase, elegante, pe care le poți asorta zi de zi la ținuta ta. Fie că optezi pentru modele cu pietricele sau pentru motive tradiționale, e un accesoriu ce iese în evidență. Deci nu e ca și cum îl porți doar pe 1 martie și apoi îl abandonezi într0un sertar. Nu, e vorba de o broșă ce va face parte din obiceiurile tale de zi cu zi .

3. Găsești modele pentru toată lumea, și pentru cei mari, și pentru cei mici

Fie că optezi pentru broșe sau brățări, cercei sau pandantive, găsești modele pentru orice vârstă. Colegelor mele le-am luat chestii mai serioase, în timp ce nepoatei mele i-am luat o broșă cu un motan tradițional. Arată super fain, e funny, și cred că o va încânta mai repede decât un mărțișor banal cu șnur, pe care știu sigur că nu îl va purta.

 4. Mărțișorul tău poate deveni marca ta

De fapt, eu mi-am ales mărțișoarele în funcție de preferințele mele. O să spuneți că am dat în mintea copiilor, dar cine mă cunoaște știe deja pasiunea mea neobișnuită pentru unicorni. Tocmai de aceea mi-am luat o brățară de argint cu Pegas, și două broșe. Ca să completez broșa pe care deja o purtam zilnic, mai ales la muncă. Acum le pot schimba.

Ah, da, și nu m-am putut abține nici cu brățara cu fețele de teatru, cu care am și tatuajul pe gleznă 😀 Știu, sunt obsedată de anumite simboluri.

5. O comandă online te ajută să economisești

Găsești absolut tot ce ai nevoie fără a mai bate magazinele, nici nu iei chestii banale. Salvezi timp, bani, iei ceva frumos și personalizat, și nu te doare capul. Ultimul lucru pe care l-aș face în perioada asta ar fi să stau în fața tarabelor din piață cu mărțișoare plictisitoare sau în fața standurilor din hypermarket. Mărțișorul tău va fi azvârlit într-o cutie (în cel mai bun caz) și uitat acolo până la anul, când poate va fi dat mai departe. Mult prea puțină lume mai poartă mărțișoare clasice, așa că e cazul să ne îndreptăm atenția spre lucruri diferite, versatile, care să se adapteze la situațiile de zi cu zi.

Începutul primăverii e cea mai frumoasă perioadă. Poate că nu va veni căldura în adevăratul sens al cuvântului, însă începutul lui martie e un nou început. Iar mărțișoarele reprezintă o acceptare a primăverii. Alege modele frumoase, din argint, inox, cu cristale Swarowski sau broșe. Pe site-ul iMărțișoare găsești numeroase modele care vor bucura pe oricine! Tu te-ai pregătit deja de 1 martie?

12 Replies to “5 motive să comanzi mărțișoarele din online

  1. Tin minte bluza plina de martisoare cu care ma obliga bunica sa ma imbrac in maritie, eram ca o sorcova de primavara. De atunci nu-mi plac martisoarele, dar imi place legenda lor.

  2. Arată minunat mărțișoarele de pe iMărțișoare! Mi-am luat și anul trecut și acum doi ani de la ei. Sunt pentru toate gusturile și toate buzunarele.
    Mulțumesc că mi-ai amintit!

  3. anul acesta, mai mult ca oricand, am motive sa cumpar martisoare de pe internet. Pentru evitarea aglomeratiei. Oamenii nu prea mai tin cont de nimic… se urca pe tine la propriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *