De când mă știu, mi-a plăcut vara la mare la nebunie. Nu cu săptămânile, ce-i drept, ci doar câte un weekend. Chiar și când eram mică, mă plictiseam repede. Plus că la mare nici nu prea ai ce face, că doar sunt aceleași și aceleași lucruri în fiecare zi, e o rutină. Doar să mergi cu mașina și să te plimbi dintr-o stațiune într-alta zilnic. Dar asta e și obositor și trebuie să ai mare grijă la cazare, ca să rezervi din timp și să te și încadrezi. Trebuie să ai un program strict, ceea ce mie nu-mi place. Așa că aleg să merg 2-3 zile într-un loc, ca să nu am timp să mi se ia. Anul ăsta căutam un sejur Mamaia accesibil, ca să ne bucurăm de o viață socială extrem de activă. Cum așa? Păi să vă spun…

1. Mamaia are viață de noapte activă!

Da, orice ați spune, aici sunt o mulțime de cluburi, care mai de care mai de fițe! Dacă aveți chef de dans, trebuie doar să căutați locul care vă convine, dar aveți de unde alege!

2. Plajele sunt mai moderne

Față de alte stațiuni, Mamaia cred că e locul în care s-a investit cel mai mult în ultimii ani. E adevărat, e extrem de aglomerat și trebuie să mergeți încă de la prima oră pentru a prinde un loc bun, dar eu cred că merită. Faceți o comparație cu Vama Veche sau alte stațiuni, și cred că Mamaia iese în câștig orice ar fi. Da, cazarea in Mamaia poate fi mai scumpă, dar merită.

3. Ai ce face în timpul liber

Dimineața plajă, la prânz la masă, un pic de odihnă, iar plajă… Cât timp rezistați în acest ritm? Dacă vreți să luați o pauză, mergeți și plimbați-vă, dați-vă cu telegondola, o tură prin Satul de Vacanță, ba prin învârtitori sau Casa grozei. În Mamaia aveți ce face atât naoptea, cât și ziua.

4. Constanța e aproape!

Dacă vă plictisiți în Mamaia, Constanța oferă și mai multe posibilități! Multe magazine, multe restaurante… nu o să aveți timp să faceți tot ce v-ați propus!

5. Varietate la mâncare

Asta-mi place, la mare găsești tot ce vrei, de la restaurante selecte la shaorma cu de toate! Plus că Dobrogea e o zonă cu numeroase influențe, deci găsim și mâncare turcească, și armenească, și de orice fel. Să nu uităm de fructele de mare sau influențe occidentale.

Vara acestui an se anunță destul de interesantă! Căutați din timp oferte pentru litoral 2017 și asigurați-vă că aveți puse la punct toate detaliile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *