Neața bună, oameni dragi! Deși afară parcă s-a dezlănțuit sfârșitul lumii și zici că vine iarna, nu primăvara, iar eu urmează să mă programez la operație pentru ochi, vreau să încep săptămâna tot într-o notă pozitivă! Nu cred că e bine să ne lăsăm deprimați de orice se ivește, deși zilele trecute îmi venea să omor pe cineva pentru faza cu ochiul. Dar, ieri am dormit pe rupte și cred că m-am mai ”anesteziat” un pic. Am început să mă învăț cu ideea, adică. Dar azi e luni, așa că vreau să vă zic de ce mi-a plăcut mie la salonul Epsilon din Galați. Sâmbătă le-am făcut o nouă vizită, a doua, de fapt, despre prima citiți mai multe aici. Dar să vă zic de ce mi-a plăcut mie așa de mult la ei și de ce o să revin!

1.Fete drăguțe

Am vrut să scriu personal amabil, dar pe bune că era prea sec! Nu, fete drăguțe foc la Epsilon! Politicoase, te întreabă încă de la intrare dacă te pot servi cu ceva, îmi place să mă simt băgată-n seamă și să fiu tratat frumos. Cred că oricui îi place, de fapt. Au un mare plus din punctul ăsta de vedere.

2. Curățenie

Ăsta e un alt mare plus, se vede că salonul e întreținut. Apreciez și halatul, papucii… toată atmosfera, de fapt!

3.Procedurile oferite

Dacă prima dată am făcut vacuum și radiofrecvență, acum am apelat la o presoterapie. După cum mi-a explicat fata de acolo, este o procedură folosită pentru eliminarea toxinelor. Și cum asta nu e niciodată de neglijat, pentru că, slavă Domnului, avem destule înmagazinate în noi, e o procedură musai necesară la ceva timp, recomandat de medici. Este non-invazivă, nu are contraindicații sau efecte adverse. Toată treaba stă așa: ești îmbrăcat într-un costum din plastic, conectat la un aparat, care umflă costumul și presează pe ganglionii limfatici. Toxinele se elimină prin urină sau transpirație.

4. Informațiile oferite

Găsești tot ce vrei să știi pe site, e drept, dar mie-mi place mai mult când îți zice cineva ce și cum! Și așa am aflat că după treaba cu presopterapia, nu e ok să fac analize o perioadă, pentru că ies eronate. Sunt informații mărunte, care fac diferența.

5. Prețurile

O să ziceți că da, bine, bine, dar cum stăm cu prețurile? Păi eu zic că stăm foarte bine! La abonamente de minim 4 ședințe ai reducere 30%, poți face combinații, e destul de ok. De exemplu, o ședință de presoterapie e 45 lei, dar la mai multe reducerea se vede. Am văzut și electrostimularea, are un preț foarte ok, și chiar aș vrea să aflu mai multe. Urmăriți și pagina de Facebook pentru mai multe promoții, ei au în fiecare lună surprize faine!

Chiar am încheiat săptămâna într-o notă pozitivă și sper s-o încep și pe aceasta la fel! Presoterapia a fost o alegere inspirată, m-am relaxat, ba chiar am și ațipit pe parcursul celor 40 de minute. Atmosfera e primitoare, chiar mi-a plăcut foarte mult la Epsilon! Voi le-ați trecut pragul până acum?

30 Replies to “5 motive pentru care mi-a plăcut la salonul Epsilon

  1. Sunt 5 motive pentru care ar trebui sa mergi la acest salon sau cel putin sunt 5 motive dupa care iti poti alege unul. Mai ca ar merita sa parcurg si eu drumul pana acolo 🙂

  2. sa stii ca asa gandesc si eu: nu e important doar sa aiba aparate de ultima generatie. Trebuie sa fie si curat si personalul sa fie dragut, sa imi dea senzatia ca sunt binevenita acolo. Nu vreau oameni din aia falsi serviabili, ci oameni care sa zambeasca sincer.

    1. auuuu, sa stii ca t umfla rasul! fix ca-n desene eram 😀 unde mai pui ca la un moment dat voiam sa vad cat de umflata e partea pt abdomen si am scos un fir din ala, s-a desumflat tot :))

  3. Și eu as vrea sa închei în aceeași nota săptămâna viitoare, ca asta nu am nici o șansă 😀 as vrea și eu sa încerc presoterapia, suna tare bine, și cred ca m-ar ajuta, mai ales acum ca sunt și la dieta 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *