Despre rochii am tot vorbit și vom mai vorbi o bună perioadă de acum încolo. Da, știți deja că nu eram prea feminină în trecut. La fel, știți că mi-am schimbat în mare parte garderoba în ultima perioadă și m-am transformat, să zic așa. Din fata care nu ieșea din blugi și adidași, acum optez și pentru rochii, pentru fuste sau lucruri mai elegante. Greu de crezut, nu? Chiar zilele trecute număram rochiile din garderobă și mi-au ieșit peste 20! Nu mi-a venit să cred. În comparație, am doar 4 perechi de blugi. Și totuși, niciodată nu sunt prea multe rochii. Mai ales când urmează un eveniment, mereu caut rochii elegante. Iar unul din magazinele online descoperite în ultima vreme este Medelin. Aici am găsit atât de multe modele, încât am simțit nevoia să vă spun care sunt cele mai reprezentative pentru mine.

  1. Little black dress

Orice ar fi, genul ăsta de rochie rămâne unul din cele mai căutate, indiferent de eveniment. Pur și simplu e atât de ușor să arăți bine într-o rochie neagră! Și dacă mai e și scurtă, ca să se dedice numelui, e și mai bine! Little black dress e un clasic, fiind făcută celebră de către Coco Chanel în anij 20. Orice ocazie ai avea, nu căuta prea mult. Din multitudinea de rochii elegante, acesta este modelul ce te va scoate în evidență!

2. Rochia cu dantelă

Vorbim acum despre un model feminin de rochie, care îndulcește orice trăsătură! De data asta, nu modelul rochiei e vedeta, ci materialul din care e confecționată. O rochie din dantelă se va potrivi perfect atât seara, cât și ziua. Face parte din categoria rochii de ocazie și se găsește în numeroase modele.

3. Rochia cu model floral

Acest gen de rochie se potrivește mai ales evenimentelor din timpul zilei, fiind o rochie cuminte, care inspiră la bună dispoziție. Modelul floral variază de la caz la caz, pot fi flori mari, mici, colorate sau monocrome. Lungimea e variată și se alege în funcție de oră și de conformația posesoarei.

4. Rochia cu paiete

Aceasta face în mod cert parte din categoria rochii elegante de seară. E ușor să strălucești atunci când alegi un astfel de model. Nu oricine are curaj să poarte astfel de rochii, așa că o recomand persoanelor mai îndrăznețe și dornice de afirmare!

5. Rochia maxi de seară

Cele mai frumoase rochii elegante, în opinia mea, sunt cele lungi. Impun o anume ținută și cred cu tărie că trebuie puse în valoare în cadrul unui eveniment deosebit. Și ocazia trebuie să fie pe măsura aspectului lor! Indiferent de culoare, de natura decolteului, de crăpătura existentă (sau nu), de detaliile aplicate, rochiile maxi sunt extraordinare și chiar vă fac să vă simțiți ca niște prințese.

Tot ce trebuie să faceți acum e să luați garderoba la control și să găsiți un magazin de haine damă pentru a corecta eventualele lipsuri. Pe Medelin găsiți rochii din toate categoriile, fie ele rochii elegante, rochii office, rochii de zi, dar și accesorii, genți sau încălțăminte! Tu ce tip de rochie preferi? Care te avantajează cel mai mult?

2 Replies to “5 tipuri de rochii pe care trebuie să le ai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *