Ziua bună, oameni dragi! Am ajuns deja la jumătatea lunii noiembrie, sărbătorile se apropie cu pași repezi, și eu am mai bine de o săptămână de când nu am mai scris nimic. Da, știu… iar lipsesc, dar nu nemotivat, vă jur! Am o perioadă foarte aglomerată și sper din suflet să ajung la zi cu tot ce mi-am propus, am noroc că weekendul ăsta sunt acasă și sper să mai recuperez. Dar până atunci vreau să vă spun câteva vorbe despre marea lansare de azi de la Melkior. Sigur ați auzit până acum de Matte Stain, am primit și eu nuanța Joy și am scris despre ea aici.

Azi se mai lansează 6 nuanțe noi, din care eu am primit Taboo, un mov destul de închis și îndrăzneț, poate un pic prea mult pentru gustul meu. Totuși, la capitolul rezistență și culoare, nu am ce-i reproșa! Recipientul are 7 ml și ajunge timp îndelungat. Ambalajul e foarte fain, în ton cu nuanțele care au fost deja lansate. Îmi place pensula, e ușor de aplicat. Păcat că eu nu am buzele prea groase și nu prea se vede ok nuanța aceasta…

Eu am depășit și conturul, plus că după ce că-s deschisă la ten, nuanța Taboo mă făcea și mai palidă. Dar este pigmentat, se ia destul de greu de pe buze, deși cu demachiantul normal se curăță ok. Îmi place că nu usucă buzele și nu se strânge în pliuri.

Și celelalte nuanțe sunt tar faine, și anume Gentle, Serene, Wild, Adorable și Crazy (de la stânga la dreapta în poza de lansare. Ultima este a mea, și anume Taboo). Prețul e destul de ok, plus că pe site mai sunt oferte de genul 1+1 gratis (a fost în luna octombrie), iar în noiembrie aveți și transportul gratuit, deci zic că merită investiția!

Sunt primele mele rujuri mate și pot spune că îmi plac maxim, deși mai am de exersat aplicarea și trebuie să mă motivez să le folosesc mai des. Totuși, zic eu că nuanța Taboo va ajunge la altcineva, întrucât Gentle sau Wild mi-ar fi mai mult pe plac.

Voi ați folosit până acum vreo nuanță Melkior Matte Stain? Cum vi se par nuanțele noi?

28 Replies to “Goodies – 6 nuanțe noi de la Melkior Matte Stain

  1. nuanta gentle se potriveste cel mai bine stilului si preferintelor mele. Nu se mai potolesc cei de la Melkior, o tin lant cu surprizele. O sa fie greu pentru Mos Craciun sa imi aduca tot ce am pus eu pe lista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *