După cum prea bine știi, moda se schimbă de la an la an, iar de multe ori chiar de la sezon la sezon. Aici nu ma refer doar la haine, ci și la look – emblemă a personalității tale. Știu, e greu să ții mereu pasul cu tot ce e nou, să îți faci o tunsoare la modă, iar apoi să aștepți să îți crească părul pentru a putea realiza o alta.

În ziua de astăzi, nu tunsoarea este opțiunea spre care trebuie să îți îndrepți pașii atunci când simți nevoia de o schimbare, ci extensiile. Cu ajutorul extensiilor poți face minuni, poți expune în fiecare zi o altă personalitate a ta printr-un look total schimbat.

Extensiile – moda anului 2020

2020 este o provocare pentru tine, un an ce te provoacă să ieși din zona de confort și să experimentezi constant noi tipuri de look. Pentru că vreau să te încurajez în acest sens, îți recomand să arunci o privire peste diversitatea tipurilor de extensii disponibile în cadrul magazinului Belher – raiul extensiilor și al perucilor, aș spune eu.

În funcție de preferințele tale în ceea ce privește look-ul, poți alege dintre modelele disponibile pe belher.ro. De exemplu, dacă îți dorești ca părul tău natural să fie mai voluminos și mai lung în același timp, eu îți recomand extensii din păr natural clip-on sau extensii păr sintetic. Iubești părul ondulat sau preferi clasicul, dar mereu elegantul păr drept? Indiferent de care îți sunt dorințele în acest sens, la Belher găsești atât extensii din fibră sintetică/naturală cu păr ondulat, cât și drept.

Anul aceasta se poartă părul prins în coadă, mai exact look-ul pony tail. Nu toate femeile reușesc să își aranjeze părul astfel încât să obțină o coadă pony tail wow, iar aici, de cele mai multe ori, este de vină faptul că părul le este destul de rar. Dacă îți dorești să ocupi un loc fruntaș pe podiumul femeilor cu un look de invidiat în 2020, atunci cozile de păr din fibră sintetică de la Belher sunt recomandarea mea pentru tine.Să nu mai vorbim că poți plusa, tot cu ajutorul unor extensii din păr natural și a unor extensii fibră sintetică, și asupra cocurilor pe care ți le creezi. Fie că adori cocurile lejere sau cocurile sofisticate, în cadrul aceluiași magazin online, raiul extensiilor și al perucilor de păr, după cum l-am numit, găsești tot de ce ai nevoie pentru a expune un look de invidiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *