Nouă, femeilor, ne este mult mai ușor să găsim accesoriile potrivite pentru a ne completa ținuta. Mai un lănțișor, o brățară, cercei, ceva opulent sau dimpotrivă, discret. Însă pentru bărbați nu e atât de ușor. Atunci când sunt în căutare de accesorii, parcă îi vezi cum intră în panică. Și asta pentru că nu mulți poartă în mod obșnuit, trag pe ei o cămașă sau un tricou, și cam aia e. Nici nu știu cum să iasă mai repede pe ușă. Dar ce ziceți dacă vă sugerez câteva accesorii care chiar se vor potrivi ocaziilor din viața voastră?

1. Ceasuri

Fie că vorbim de modele cu curea de piele, inox sau silicon, ceasurile se potrivesc în orice ocazie. Și asta pentru că sunt disponibile în varii modele, atât sport, cât și elegante. Sunt destul de accesibile (bineînțeles, pot ajunge și la prețuri mai mari dacă vrei ceva de lux), și le găsești relativ ușor. Acum depinde de tine cât ești dispus să investești. Nu de alta, dar ceasurile le găsești și în piață, dar calitatea lor e îndoielnică. Cel mai bine apelezi la modele ale unor branduri consacrate și alegi ceva casual, ce s-ar potrivi de zi cu zi.

2. Brățări

Sunt și ele destul de ușor de asortat, trebuie doar să știi exact ce vrei. Fie că vorbim de brățări auto sau ceva mai elegant, care să se potrivească unei ținute office, acestea se găsesc destul de greu dacă dorești ceva calitativ. E adevărat, magazinele online vuiesc de modele, însă de unde știi ce să alegi? Dacă vrei să te bucuri mult timp de brățara aleasă, te sfătuiesc să o achiziționezi de pe Oldskipper. Ai o garanție de 6 luni pentru produsele lor și poți alege atât brățări din frânghie, cât și din piele.

3. Inele

Fie că porți sau nu verighetă, un inel ales cu bun-gust va atrage cu siguranță atenția asupra ta. Personal, îmi plac bărbații ce poartă inele din argint, titan sau oțel inoxidabil, dar rămâne la latitudinea ta dacă vrei să porți ceramică sau aur. Aș recomanda modele simple, clasice, dar poți alege și inele tip sigiliu sau cu pietre prețioase. Da, un pic girly, dacă mă întrebați pe mine, dar asta e moda!

4. Geantă

Printre accesorii își fac loc și gențile bărbătești, gen cross-body sau borsetă. Deși inițial te puteai gândi la ce au ei nevoie de genți, dar uite că am prieteni care poartă și chiar au cu ce să le umple. Zău, parcă-s mai pline decât ale mele! Adevărul e că gențile bărbătești arată chiar foarte bine, mai ales dacă alegi un model din piele, și chiar sunt utile. Mai micuțe, că-s mai ok!

5. Ochelarii de soare

Dacă e soare, aceștia chiar sunt un must! Dacă intri într-o încăpere sau se înnorează… da-i jos. Te rog! Alege modele care se potrivesc trăsăturilor tale. Poți face și experimente, moda e foarte permisivă.

După cum puteți observa, gama de accesorii pentru bărbați chiar e variată. Trebuie doar să îți bagi puțin nasul în tendințe și să fii curajos. În rest, ai de unde alege!

16 Replies to “Accesorii pentru bărbați – brățările marinărești

  1. Și băieții au nevoie de accesorii! Mai ales cei care țin la outfitul lor !
    Ai mei, preferă ceasurile dar și gențile și brățările. Dau o fugă pe site să văd ce aleg.

    1. hi hi, aia e baza :)) al meu e innebunit dupa ceasuri. cu bratarile nu prea-l conving, e mai aiurea si la locul de munca

  2. Mie imi plac tare mult bratarile astea marinaresti, dar nu stiu daca i-ar placea si lui Mr, ca el nu prea a avut bratari pana acum. Dar ma gandesc ca e rac, e semn de apa si s-ar putea sa ii placa simbolurile astea din sfera in care se simte el cel mai bine, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *