Interes general

Accesorii care completează ținuta și te pun în evidență

Ziua bună, oameni faini! Suntem deja la mijlocul verii și dacă nu am făcut încă cumpărături de sezon, e cazul! Și nu neapărat de sezon, pentru că reducerile din această perioadă fac furori și găsim și haine sau accesorii pentru sezonul rece la prețuri extrem de bune. Accesoriile sunt extrem de importante pentru orice ținută. Fie că vorbim de genți, încălțăminte, bijuterii sau eșarfe, toate au rolul lor. Orice ținută dă cu totul altfel asortată cu bun gust. Unde găsim și ce alegem pentru ca outfitul nostru să fie impecabil?

  1. Genți

Cred că în topul preferințelor doamnelor și domnișoarelor se află pasiunea pentru genți. Chiar și eu, care nu sunt mare iubitoare, tot am descoperit că am vreo 5-6, cel puțin. Oferta de genți pentru femei de pe FashionDays este extrem de variată și pe gustul tuturor! Indiferent de ce buget vorbim sau de stilul posesoarei, ai de unde să alegi.

Anul acesta se poartă gențile crossbody cu influențe western, culoarea galben, genți clasice negre, pielea de șarpe, culoarea roșie, animal printul, rucsacele, deci chiar ai de unde alege, indiferent ce stil ai prefera. Important e să faci un research și să alegi piese de calitate, durabile, să știi că nu vor ceda după câteva luni de utilizare.

  1. Încălțămintea

Nu neapărat un accesoriu, ci o piesă de bază, e clar că trebuie să armonizeze întreaga ținută. E greu de crezut că moda teniși la costum de stofă va reveni. Nu e chiar cea mai inspirată alegere. E bine să faci alegeri potrivite, mai degrabă să mergi pe mâna clasicului. Și încearcă să cumperi în extrasezon. De exemplu, prețurile pentru ghete și botine de aici – https://www.fashiondays.ro/g/femei-/incaltaminte-botine_si_ghete – sunt mai mici decât în sezonul rece. Și nu se va întâmpla să nu găsești un model anume.

3. Ceasurile

Asortează ceasul pe care îl porți în funcție de genul de ținută. Nu te hazarda cu un ceas cu perle sau diamante la o ținută sport-casual. La fel, nu încerca să porți un ceas cu curea din silicon, sport, masiv, la o ținută elegantă. Pur și simplu nu se potrivesc! Mai repede aș opta pentru ceasuri mai micuțe, cu curea din piele sau inox, cu curea metalică cu zale în cazul unui outfit mai masculin. În cel mai ok caz, alege modele mai colorate, cu brățările interschimbabile, dacă nu îți permiți să investești prea mulți bani în acest detaliu.

  1. Ochelarii de soare

Dacă e vară, ochelarii de soare sunt la putere. Aceștia trebuie aleși în funcție de forma feței, nu pur și simplu pentru că sunt frumoși. În cazul în care ai fața ovală sau alungită, poți purta cam orice tip de rame. Dacă ai fața pătrată, atunci optează pentru rame rotunjite sau ovale. În cazul feței rotunde, alegerea potrivită este pentru rame dreptunghiulare, iar în ceea ce privește fața în formă de inimă, alege ochelari cat-eye.

  1. Eșarfele

Nu sunt un accesoriu de neglijat tocmai pentru că dau acel aspect chic. Feminizează întreaga ținută purtate corect și pot fi pata de culoare de care ai nevoie pentru a completa o ținuta clasică.

Orice accesoriu are rolul său, iar alegerea corectă duce la crearea unei ținute excepționale din toate punctele de vedere. Tu știi să alegi corect accesoriile de care ai nevoie sau optezi pentru ceva mai excentric, ieșit din tipare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *