Toți ne-am confruntat la un moment dat cu lipsa de spațiu din mașină. Ba am avut nevoie de un portbagaj suspendat, ba am avut nevoie de o remorcă. Adică accesorii care nu vin la pachet niciodată cu mașina. În general, e bine să te ajuți singur, tocmai de asta spun că e ok să ai o remorcă (deși ai nevoie de categoria E, fii atent!), pentru a nu mai apela la diverși cunoscuți. Știi doar, e mai bine să nu știi decât tu ce vrei să faci. Și asta se aplică și-n ceea ce vrei să cari cu mașina personală. Tocmai de aceea zic că un cârlig de remorcare e foarte util. Fie că vorbim despre cârlige de remorcare pentru Logan, fie pentru altă marcă, te-ar ajuta enorm înainte să ai remorca.

Pe auto-hak.ro găsești tot felul de modele de cârlige de remorcare, indiferent de marca mașinii. Să știi că e posibil să nu se potrivească orice la modelul pe care-l ai tu, așa că e mai bine să te documentezi. Nu se știe niciodată când vei fi nevoit să tractezi pe cineva sau să iei o remorcă după tine, așa că e unul din puținele accesorii care chiar merită achiziția. Plus că uite-așa poți face bani cu mașina ta, gândind la modul de afacere. Nu puțină lume are nevoie de transport marfă în ziua de azi, deci clar investiția ți-o vei recupera.

Adevărul e că aș pune așa ceva pe mașină și pentru anumiți ”binevoitori” din trafic, care pun frâne aiurea și nu respectă distanța regulamentară. Numiți-mă răutăcioasă, dar fiecare merită o lecție! De ce să-mi strice mie portbagajul când poate să se păgubească singur? Bine, nu ăsta e scopul cârligului de remorcare, să ne înțelegem. Dar m-aș simți mai în siguranță.

Indiferent că ai nevoie de cârlige de remorcare pentru Dacia Logan sau alt model, pe auto-hak chiar le găsești. Și în plus, au prețuri acceptabile și kit-urile conțin toate piesele de care ai nevoie pentru montare. Ceea ce te scutește de alți bani pentru piese suplimentare.

În afară de cârlig și de portbagaj, tu ce accesorii ai mai adăuga mașinii tale?

6 Replies to “Accesorii utile pentru mașina ta

  1. carligul e tare util, si daca il ai te fereste de busituri din spate 🙂
    a dat unul peste mine din spate, am cui asa ca ala a ramas cu radiator spart eu nici macar o zgarietura..asa m-am bucurat ca nu trebuie sa umblu pe la asigurai si prin service

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *