Vara este foarte important să ne protejăm împotriva razelor soarelui. Dar este important să ne protejăm şi ochii, dar să arătăm şi bine, aşa că trebuie să alegem o pereche de ochelari de soare de bună calitate, dar care să ne scoată şi-n evidenţă!
Aceştia sunt foarte importanţi, deoarece soarele poate provoca arsuri solare şi poate duce chiar la pierderea vederii. Dar nu trebuie să uităm să fim şic! Pe Lensa.ro avem o varietate de ochelari de soare, şi putem alege ceva potrivit.
Lentilele sunt foarte importante, ele trebuie să fie de calitate şi să filtreze radiaţiile ultraviolete. Cel mai bun factor de protecţie este nr. 4, care asigură protecţie 100%. Ochelarii nu trebuie să ne incomodeze la văz, aşa că alegeţi-i pe cei cu care vedeţi bine fără efort.
Îmi plac ochelarii de soare, dar problema mea majoră ar fi că nu sunt foarte multe modele care să mi se potrivească. Cred că trebuie să mai ieşim din anonimat, aşa că vara asta aleg o pereche colorată! Ochelarii de soare Diesel  sunt veseli, coloraţi, micuţi, e imposibil să nu atragă toate privirile! Sunt accesoriul perfect pentru o ţinută casual!

Pentru ceva elegant, aleg ochelarii Carerra. Clasici, negri, dar impunători, aceştia sigur vor completa perfect o rochie elegantă sau un deux-pieces. Accesoriul ideal pentru o femeie care ştie ce vrea!

Nicio tinută fără ochelari de soare! Acesta este motto-ul eu din această vară! Sunt accesoriul perfect pentru zilele toride.

2 Replies to “Accesoriul care te pune în valoare

  1. Şi eu sunt un foarte mare fan al ochelarilor de soare, însă încerc să nu îi port prea des pentru că nu îi pot purta la orice vestimentaţie. Este vorba de o pereche de ochelari tip aviator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *