Ziua bună, oameni dragi! O să fac abstracție de faptul că azi e vestitul Black Friday, oricum eu nu am cumpărat nimic, și o să mă axez pe cu totul altceva în afară de shopping. Voi vă puteți desfăta cu reduceri (fictive sau nu), eu am zis pas anul ăsta, nu cred că am nevoie de nimic, deci nu mă mai arunc la cumpărături inutile. În schimb, trebuie să mă pregătesc pentru un nou botez, așa că am ales mai degrabă să caut niște accesorii care să îmi pună ținuta în valoare. Deja am prea multe haine ca să mai cumpăr, așa că am ales mai degrabă să dau un suflu nou rochiilor din garderobă. Accesoriul potrivit te scoate din anonimat, te pune în valoare și chiar e un must have! Și dacă știi că acel accesoriu a fost făcut pentru tine…parcă te simți și mai bine!

Ioana Fodor m-a uimit din prima clipă! Încă de când am primit cutiuța de la ea, am fost încântată să văd panglica roșie. Știați că panglica este semnul bunăvoinței? Se spune că așa cum leagă panglica un dar, așa trebuie să lege și oamenii! Chiar azi am citit acest lucru și mi-a plăcut tare mult. Dar să vă spun exact ce conține cutiuța pe care această fată minunată mi-a trimis-o. Primul lucru care mi-a plăcut la aceste lucruri a fost faptul că au fost făcute din inimă. Când știi că un om, nu un aparat, face minunea aceea ce stă în palmele tale, e un sentiment mult mai frumos!

Ce am primit de la Ioana

Puteam să îmi aleg ceea ce voiam să primesc. Dar am lăsat-o pe Ioana să aleagă ea accesoriul care i se pare că mă definește. Așa că atunci când a venit cu propunerile, nici nu m-am gândit că nu va fi ok! Și nu m-am înșelat deloc. Pentru că a observat că negrul e culoarea mea și că în majoritatea cazurilor aleg o rochie neagră, a zis că o broșă muștar ar mai estompa seriozitatea de care dau dovadă. Și abia aștept următorul eveniment ca să îi demonstrez că a avut dreptate!

Să nu mai vorbesc de setul family, cu papioane atât pentru mine, cât și pentru el. La el clasic, la mine cu fundiță lungă. Ambele negre, aici vrem să fim serioși. Și presimt că vor arăta foarte bine cu cămăși albe sau deschise la culoare!

Ziceți voi dacă nu sunt sweet! Eu sunt de părere că în mod cert îmi vor scoate următoarele ținute din anonimat! Și v-a recomand pe Ioana Fodor, intrați pe pagina ei, Accesories by Ioana Fodor, și vă zic sigur că veți avea de ce să vă încântați!

Voi ce părere aveți? Există accesoriul ”ACELA” magic, care scoate orice ținută din monotonie? Care e secretul vostru?

28 Replies to “Accesoriul potrivit îți poate schimba complet ținuta!

  1. si cat mai tinut in asteptare! Ma tot gandeam, cand am vazut poza pe Insta, ce ai in cutie. Nu distingeam nici numele scris pe ea… chin curat. Sa stii ca si mie imi plac paioanele si funditele, dar nu am curaj sa le port.

    1. :)) pai asa e frumos, sa simti ca vrei sa afli ceva anume! 😀 eu chiar o sa vad cum le asortez, ca-s frumoase foc si chiar merita!

  2. Multumesc pentru apreciere si recomandare!A fost o placere sa realizez aceste minunatii!Ma bucur ca am reusit sa te surprind placut!

    1. m-ai surprins extrem de placut! sunt niste lucrusoare minunate si chiar imi plac maxim. parerea mea e ca intotdeauna ar trebui incurajati antreprenorii si cei care fac diverse lucruri handmade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *