Recunosc, sunt dependentă de shopping. Cu greu spun STOP la ceva care-mi place, chiar dacă mai am acasă 10 bucăţi din acel produs! De exemplu, e o regulă: nu rezist gelurilor de duş (deşi am vreo 6 care aşteaptă să fie desfăcute, şi încă vreo 2-3 în baie). Şi se aplică la orice. Chit că n-am mai aruncat o ojp de juma de an, continui să-mi cumpăr… N-am ce face! Deşi acum am cam promis c-o las mai moale, că trebuie să ne apucăm de strâns bani de nuntă (nunta aia mre, cu biserică şi restaurant adică), aşa că te musai să iau o pauză. Cât se poate, cel puţin, să mă limitez! Dar să trec la subiectul postării de azi: ce am reuşit să mai cumpăr în ultimele zile (cam în ultimele 2 săptămâni, că achiziţii sunt şi după nuntă).

Pentru că am rămas fără toate măştile de păr pe care le aveam, am dat-o tot pe Kallos. De data asta, însă, am ales balsam. Să vedem cum se comportă. M-a atras recipentul enorm şi preţul mic: vreo 12-13 lei pentru 1000 ml. Super tare! Pentru că şi crema mea de mâni era “pe trecute”, am apelat tot la Balea, tot la crema cu papaya şi lapte. Mi-a plăcut! Şi-şi merită banii: numai 6-7 leuţi.

Tot din Dm am luat si o pensetă Ebelin, pentru că acasă aveam o panaramă care rupea, nu smulgea, iar la scumpul meu soţ…apoi e nevoie de timp şi răbdare. Şi dacă mai şi rupe, te apucă disperările! Pentru că telefonul meu nu mai avea loc nici de poze, nici de vreo melodie (aveam un ton de apel super lame), am luat un card de 8gb din Carrefour, pe care am dat vreo 27lei. Penseta a costat 7 lei.

La nunta la care am fost nu s-au dat prosoape după legătoare (tradiţiile astea, ştiţi voi!), ci eşarfe. Şi am primit una atât de drăguţă…o să încep să şi port, cu ocazia asta. Şi la colega mea la nuntă, în septembrie, tot eşarfe s-au dat, şi cu o clămiţă, foarte faină, dar n-am apucat s-o mai pozez. Cu ocazia nunţilor fac o adevărată colecţie. Dar nu mă plâng, fulare oricum nu port, şi acuşi vine frigul!

 În New Yorker sunt reduceri la articolele de vară, iar eu normal că am profitat de ocazie şi mi-am luat o rochiţă de plajă şi o salopetă, fiecare cu 9 lei. Erau şi pantaloni scurţi, dar nu mi-au plăcut cum se aşezau, şi multe tricouri, dar deja am suficiente!

Cu ocazia Halloweenului, în Lidl au apărut tot felul de obiecte în ton cu tema. Şi chiar dacă anul ăsta n-am sărbătorit tematic, că am avut petrecere de acte, tot n-am rezistat: mi-am luat lumânările astea super faine! Arată demenţial! Nici nu m-am îndurat să le aprind, la anul fac petrecere cu costume şi cu decor :)) Până pe 30 octombrie erau 15 lei, după 30 le-a lăsat la 10 lei.

Tot din Lidl am luat şi un săpun lichid. Am tot citit păreri pozitive despre ediţia asta de vară, şi am zis să mai schimbăm ce avem prin baie! Am luat unul cu flori de soc. Nu vă zic decât că mă topesc după miros! Mai multe, într-o postare separată!
Acum vă las, azi ne sărbătorim la muncă sfinţii de sâmbătă (da, printre care şi eu), aşa că avem de aranjat şi de pregătit! V-am pupat!

10 Replies to “Achiziţii recente

 1. Salut,

  Ma numesc Bitu Mihai si vreau sa te anunt ca au inceput inscrierile pentru concursul organizat de Mediapress Advertising SRL cu premii in valoare de 900 euro ( Locul 1 – 500 euro, Locul 2 – 300 euro, Locul 3 – 100 euro) si am fi onorati sa te numeri printer participantii la concursul nostru.
  In data de 10 decembrie vom da startul pentru publicarea de articole, asa ca nu mai este mult timp in care sa te poti inscribe la concurs.
  Pentru ati putea creea cont, trebuie sa intri pe http://www.bloghub.ro , platforma dezvoltata de noi pentru a putea organiza concursuri pentru bloggeri cat mai corect si cu o jurizare cat mai transparenta.

  Te asteptam sa te inscrii !

  Multumim !

  Bitu Mihai,
  SEO – Mediapress Advertising

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *