În zilele noastre, confortul este adesea pus pe primul loc. Muncim mult și căutăm ca în timpul liber să ne simplificăm viața pe cât posibil. Mâncarea gătită acasă este înlocuită astfel de cea comandată de la restaurant. Acest trend a luat amploare în perioada pandemiei și se pare că va fi păstrat multă vreme de acum încolo, spre bucuria celor care vor să beneficieze de confortul adus de mâncarea comandată. Nici restaurantele nu se plâng de acest lucru, acestea au înțeles că trebuie să se adapteze situației pentru a supraviețui.

Ambalajele de unică folosință sunt esențiale pentru restaurante

Mulți patroni de restaurante au ales să implementeze varianta delivery. Clienții apelează mai ușor la serviciile lor, iar ei se bucură de un profit substanțial. Totuși, să livrezi mâncare nu este tocmai ușor. E nevoie ca aceasta să fie bine ambalată pentru a fi transportată în siguranță. Ambalajele joacă un rol important în acest caz.

Compartimentare caserolelor, rezistența paharelor și pungilor, calitatea materialelor din care sunt realizate, toate aceste detalii sunt foarte importante. Snick Ambalaje este un furnizor de nișă care te poate ajuta să îți completezi stocul de ambalaje cu produse de calitate superioară. Multe dintre acestea sunt compostabile și, cu siguranță, clienții vor aprecia acest lucru. Pentru a achiziționa ambalaje rezistente și biodegradabile intra pe site-ul snick-ambalaje.com.

Tacâmurile de unică folosință – un must-have

 Da, ambalajele în care este livrată mâncarea contează mult. Dar, la fel de importante sunt și tacâmurile cu care clienții servesc mâncarea. Alege să le oferi cuțite, furculițe și linguri calitative. Materialele din care sunt realizate pot fi chiar biodegradabile. Alege set de tacamuri de unica folosinta sau tacâmuri ambalate individual, în plicuri de hârtie port tacâm.

Dacă se face rabat de la calitate, pot apărea neplăceri care vor influența mai apoi alegerile celor care au mâncat de la tine. Să te trezești cu dinții furculiței în mâncare sau să ți se rupă cuțitul în timp ce porționezi o bucată de carne nu este deloc plăcut. Acestea sunt niște situații care trebuie evitate pe cât posibil.

Comandă sacoșa cu mostre

Tu știi ce e cel mai bine pentru afacerea ta, tocmai de aceea ești în permanență la curent cu ultimele noutăți, verifici ca alimentele să fie într-o stare excepțională și nu uiți de ambalaje. Pentru a te ajuta să iei deciziile corecte, Snick Ambalaje este alături de tine și îți oferă sacoșa cu mostre. Nu știi despre ce este vorba? Iată mai multe detalii despre aceasta.

Sacoșa cu mostre îți dă șansa de a testa anumite produse selectate de  tine pentru a vedea dacă calitatea, dimensiunile și orice alte detalii care te interesează sunt conforme cu nevoile tale. Comandă gratuit sacoșa cu mostre și convinge-te de calitate. Alegerea stă în mâinile tale, dar cu siguranță după ce vei testa articolele te vei întoarce pentru a plasa o comandă.

Nu mai sta pe gânduri. Alege să le oferi clienților tăi o experiență completă cu ajutorul produselor de unică folosință oferite de Snick Ambalaje. Nu vei regreta alegerea făcută!

Date de contact:

comenzi@snick-ambalaje.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *