Ziua bună, oameni frumoși! Așa cum probabil ați tot văzut în ultima perioadă, Avon a lansat o nouă gamă Advance Techniques, și anume Reconstruction. Mulțumită lor și celor de la BuzzStore am putut testa cele trei produse care o alcătuiesc – șampon, balsam și ser tratament pentru păr. Pentru cine nu a aflat încă, BuzzStore e o platformă dedicată tuturor, unde apar campanii de testare a produselor noi. Trebuie doar să vă înregistrați și să fiți pe fază, pentru că apar lucruri noi periodic. De exemplu, acum mai e activă campania OptiFibre de la Neste și campanie nouă cu un șampon pentru păr blond de la Elseve. Vă puteți înregistra aici și chiar sper să fiți cei mai norocoși!

Așa cum v-am spus deja, cea mai nouă gamă Advance Techniques conține trei produse indispensabile rutinei de îngrijire a părului. Pentru mine, produsele Avon pentru păr nu sunt străine, am mai folosit de-a lungul timpului diverse game, ultima încercată fiind cea de la AT pentru căderea părului. De data asta aveam așteptări mai mari, pentru că unul din ingrediente este keratina. Coletul a conțint cele 3 produse full-size, 5 perii de păr, 5 cataloage și o ramă foto cu mesaj.

Gama Reconstruction se adresează părului foarte deteriorat și are la baza tehnologia proFiberPlex. Nu cred în tratamente minune, care repară părul instant, și nici nu e cazul, dar folosite constant, fac părul să arate mai ok. Am încercat atât șamponul singur, cât și în combinație cu balsamul, cu serul, sau toate trei.

Șampon, balsam, ser …  sau toate trei?

Folosind doar șamponul, am avut senzația că mi-a îngreunat un pic părul. Mi s-a părut ușor îmbâcsit și am constatat că s-a și îngrășat mai repede. Nu știu din ce cauză, mai repede mă așteptam să pățesc asta când foloseam toate trei produsele. Totuși, a lăsat părul ușor de descurcat, fapt îmbucurător. Nu am tras de el, nu s-a rupt, nu au fost probleme.

Folosind și balsamul, am avut o senzație mult mai ok. Și am reușit să stau cu părul nespălat și 3 zile lejer, fără să fie vizibil mai gras. Cele două produse au curățat părul, l-au hrănit… chiar e ok! Ținând cont și că părul îl spăl la 2 zile și că este destul de deteriorat, fiind și decolorat, și agresat cu feohnul… s-a comportat exemplar!

Cel mai iubit produs (de către mine și de către restul fetelor, cred) a fost în mod cert uleiul ser hidratant cu complex de uleiuri de argan si cocos. E pur și simplu minunat! E singurul produs al gamei care nu conține keratina lichidă, dar are acele uleiuri magice, care repară părul. Nu mi-a îngreunat părul absolut deloc, așa cum mă așteptam. Folosesc 2 pompițe, având părul scurt, și e foarte ok! Se poate folosi ca mască-tratament anterior spălării sau după spălare, pe părul umed.

Repet: nu există produse care să facă minuni! Dar există produse ale căror efecte se văd în timp. Și această gamă chiar mi se pare reușită! Cu același miros frumos, textură ușoară și prețuri accesibile, gama Advance Techniques Reconstruction promite multe. Mă bucur că am avut ocazia să o testez și sunt convinsă că voi apela la ea și de acum încolo. Voi ați încercat-o? Care sunt produsele Avon pe care le folosiți constant?

50 Replies to “Gama Advance Techniques Reconstruction – yay or nay?

  1. Eu nu prea folosesc produse pentru par. Am parul gras si cu tendinta de facut matreata. Asa ca m-am obisnuit doar cu cateva sampoane care imi priesc si doar pe alea le folosesc. Dar nu stiu daca la Avon au produse pentru genul meu de par mofturos :))

  2. Să știi că există tratamente mai “minunate”, dar fac minuni și la buget. Însă, la un șampon, balsam și de la un ulei, dacă hidratează e foarte bine. Este primul pas către regenerare si către un aspect mai sănătos.

  3. De cand am avut o experienta neplacuta si sampoanele lor nu le-am mai incercat. Folosesc si eu uleiul, dar acesta imi place. Mirosul este divin, iar produsul ma tine de 3-4 luni.

  4. Eu prefer sa dau banii pe produse care chiar regenereaza, produse de salon… cred ca doar asa obti rezultate

  5. Produse pentru îngrijirea părului de la Avon nu am folosit niciodată. Totuși, acestea arată tare bine și sunt tare tentante. Cine știe, există o șansă întotdeauna!

  6. fix uleiul. pe care si tu l-ai pus pe prima pozitie in top, ma atrage si pe mine cel mai mult din gama asta si chiar il am pus pe lista pentru urmatoarea comanda la Avon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *