Ziua bună, oameni faini! În luna decembrie m-am desfătat cu Calendarul de Advent de la Essence – Spread the magic!, și mă bucur că anul acesta am reușit să-l prind. Eu l-am luat de pe PinkPanda și a fost în jur de 130 lei. Știam că sunt 24 de produse, full size sau travel size. Pe spatele cutiei arătau produsele, dar nu am vrut să mă zgâiesc prea mult la ele. Am zis să merg așa, și văd eu pe parcurs.

Cutia a venit într-o formă foarte atractivă, cu sertărașe, numerotate. Mi s-a părut un design deosebit și chiar abia am așteptat să văd ce e în fiecare zi. Unde mai pui că era și câte un mesaj pe fiecare cutie. Îți cam însenina ziua! Eu am așteptat o lună și ceva ca să îl desfac, am avut o voință de fier.

În 6 zile diferite am primit 6 oje. Culorile sunt minunate, potrivite pentru acest anotimp. De la nuanțe de roșu aprins, grena, roz, până la auriu, toate merg bine de sărbători. Unde mai pui că sunt ambalate în sticluțe mici, deci le consumi mai repede, nu există risc să se întărească. Iar designul e deosebit, în ton cu luna decembrie. Pe lângă ele, am mai primit și o pilă de unghii.

În calendar am mai găsit o mascara, un ruj roșu, un balsam ce-și schimbă culoarea și un contur de buze. Rujul e cremos, simplu, nu foarte rezistent, dar cu o nuanță frumoasă.

Încă mai am bombița de baie și chiar ar fi cazul să mă bucur de o așa relaxare! Crema de mâini mi se pare indispensabilă în perioada asta și chiar sunt încântată de ea, lasă pielea hidratată. Șervețele matifiante pentru ten am mai avut, dar nu de la Essence. Sunt foarte curioasă de ele, deși știu că le voi folosi abia undeva la vară, pe temperaturi mari.

În calendar am mai găsit și chestiuțe ce nu țin de make-up sau de îngrijire. Cum ar fi stickere pentru unghii, tatuaje temporare, taguri pentru cadouri , oglindă de make-up sau o brățară. Mi se par ok, cu toate că nu aș fi ținut să fie așa multe.

Ca ultime produse, vorbim de o mini paletă de farduri de ochi în nuanțe neutre, un iluminator metalic, respectiv două creioane – unul de sprâncene, unul kajal pentru ochi.

Să facem un scurt calcul:

– 6 oje – 6 * aprox 12 lei – 72 lei

– pilă de unghii – aprox 5 lei

– mascara I love extreme – aprox 14 lei

– ruj cremos – aprox 10 lei

-balsam de buze – aprox 10 lei

– contur de buze – aprox 7 lei

– șervețele matifiante – aprox 10 lei

– cremă de mâini – aprox 7 lei

– bombiță de baie – aprox 5 lei

-stickere unghii – 2 * aprox -2 * 5 lei – aprox 10 lei

-tatuaje temporare – aprox 5 lei

-taguri cadouri – aprox 5 lei

-oglindă make-up – aprox 5 lei

– brățară – aprox 5 lei

– iluminator metalic – aprox 14 lei

– creion kajal – aprox 7 lei

– creion sprâncene – aprox 7lei

– mini-paletă de farduri de ochi – aprox 30 lei

Total – aproximativ 228 lei

Am făcut un calcul estimativ, dar oricum, valoarea se ridică clar peste prețul de achiziție. Unde mai pui că unele din ele sunt special create pentru acest calendar și sunt din colecția de iarnă, pe care noi nici nu o vedem în România. Părerea mea e că un astfel de calendar chiar merită. Pe lângă faptul că e o surpriză ce primești, unele produse sunt clar inedite și nu întâlnești cu ele zilnic. Voi ce părere aveți? Ce calendare de Advent ați cumpărat și spre anume ați vrea să vă îndreptați anul acesta?

3 Replies to “Calendarul de Advent Essence Spread the Magic! – merită?

  1. Wow produse chiar foarte multe,nu mă așteptam că vor fi așa multe și se merită din plin prețul ! Să le folosești cu plăcere draga mea !❤

  2. Merita sa iti cumperi calendare de genul asta, mai ales ca tu esti imapatimita sa tot incerci produse noi. Ojele de la ei le-am descoperit si eu de curand si imi plac tare mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *