Neața bună tuturor! Azi vreau să vă povestesc despre una din marile mele pasiuni – scruburile! Știți foarte bine, dacă mă urmăriți de ceva vreme, că sunt înnebunită de a încerca noi branduri, noi texturi și arome. Așa că atunci când am prins ocazia de a testa primul meu produs Alba Botanica, nici nu am stat pe gânduri! Este vorba despre Hawaiian Body Polish, adică un scrub din trestie de zahăr cu o aromă hawaiiană inconfundabilă! Nu vorbim de un miros artificial sau prea dulce, ci de o aromă îmbietoare și subtilă. Dar să detaliem și asupra altor aspecte….

Scrubul Hawaiian Body Polish vine în varianta de 284 grame, într-un recipient de plastic, destul de rezistent. Nu l-am scăpat, sper să nici nu o fac. Ambalajul vine cu o folie protectoare, ceea ce mi se pare foarte ok, pentru că știi că nu a mai atins nimeni produsul înaintea ta. Designul e foarte fain, exteriorul e colorat și te binedispune. Așa cum spuneam, mirosul e unul foarte plăcut, nu exagerat de dulce sau artificial în niciun fel.

Despre Alba Botanica

Acest brand a fost creat în 1979 cu scopul de a aduce frumusețea fără a face rău celor din jur. Produsele lor nu sunt testate pe animale, sunt vegetariene, nu conțin ingrediente de proveniență animală și nici ingrediente nocive precum uleiul mineral, oxybenzone, PABA, nano-particule, derivați de DEA, MEA, TEA, PEH, dioxane sau formaldehidă, nu au în componență parabeni, sulfați, ftalați. În fiecare an apar produse noi care respectă filosofia lor – acea de a aduce frumusețe fără a face rău.

Despre scrubul hawaiian

Textura minunată a acestui scrub face toți banii! Nu are particule exfoliante prea mari, deci este exclus să zgârie pielea în vreun fel. În materie de ingrediente, înțeleg de ce pielea rămâne atât de catifelată după folosire.

Ingrediente: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil(1), Sucrose, Hydrated Silica, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract(1), Aleurites Moluccana Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Honey(1), Polysorbate 80, Benzyl Benzoate, Coumarin, Fragrance (Parfum).

Modul de utilizare e clasic pentru scruburi – se folosește la duș, se aplică pe tot corpul cu mișcări circulare și se clătește. Simți din prima cât de fină rămâne pielea. Mirosul nu persistă pe piele, dar hidratarea se simte! Și asta e mult mai important! În plus, știind că acest scrub e produs din ingrediente curate și nepericuloase, clar mă va face să-l aleg și pe viitor.

Acest Hawaiian Body Polish de la Alba Botanica îl găsiți pe site-ul Rangali, alături de alte produse din gama lor minunată! Are un preț accesibil și cred că merită din plin achiziția. Merită să ne îndreptăm spre produse curate și netestate pe animale! Voi optați de obicei pentru produse bio?

20 Replies to “Primul test Alba Botanica – Hawaiian Body Polish

  1. nu l-am folosit si nici de brand nu am auzit pana acum, dar pot sa imi imaginez ce fain miroase si deja il vreau si eu, Unde mai pui ca este ok si din punct de vedere al ingredientelor.

  2. Iubesc scruburile. Chiar daca nu ajung la mare sau piscina, eu le folosesc pentru exfolierea de dinainte de aplicarea autobronzantului. 😊

  3. Sigur, produsele bio sunt de preferat. Mi-a atras si mie atentia textura lui fina, nu pare a fi scrub. E interesant, stiu ca un scrub cu particule mari poate face mai mult rau decat bine. Sa-l folosesti sanatoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *