Ziua bună, oameni faini! Ne apropiem cu viteză de sărbătorile de iarnă și, dacă nu aveți încă o idee de cadou, vă propun eu una – un album cu poze! Nimic nu poate fi mai frumos pentru cineva decât amintirile sale mai vechi și poate cu praf pe ele, așternute în pagini ce se deschid spre a aduce bucurie.

Anul acesta m-am bucurat și eu de varianta de Crăciun 2019 pentru a realiza un album ”în familie”. Spun așa pentru că acest MiniAlbum este dedicat nepoților mei, cu poze strânse încă de când s-au născut. Cred că multe din ele s-au și pierdut între timp, așa că pentru ei va fi o surpriză wow.

Cei de la MiniAlbum oferă posibilitatea de a realiza un album  fotocarte, în două dimensiuni – mini (15/15 cm închis, 15/30 cm deschis) sau maxi (20/20 cm închis, 20/40 cm deschis), magneți foto sau chiar opțiunea de a oferi un voucher în cazul în care tu nu ai suficiente poze pentru el.

Fie că vorbim de sărbători sau de alte evenimente – nuntă, botez, un album va fi mereu o idee de suflet!

Albumul vine ambalat într-o cutiuță legată deosebit de frumos cu o panglică împreună cu o bombonică, special pentru a fi dăruită și încărcată cu emoții!  Detaliile fac diferența întotdeauna! E clar că modul de prezentare m-a cucerit, dar nu numai. Calitatea și felul în care este realizat acest album e la standarde înalte și mă bucur că am putut să primesc un asemenea album fotocarte.

De ce să comanzi si tu un MiniAlbum (sau Maxi!)

– pentru că poți alege dintr-un format mic sau mare

– pentru că încarci direct fotografiile pe site, fără a mai fi nevoie de aplicații sau softuri complexe

– pentru că primești un preview al albumului pe mail și poți modifica orice

– pentru că în 3 zile, albumul e la tine acasă

– pentru că are atât coperțile, cât și paginile cartonate

– pentru că în el încap până la 45 sau 55 de fotografii

– pentru că totul e de o claritate excelentă, la fel și culorile, finisajele

– pentru că modul de prezentare e minunat și te cucerește din prima!

– pentru că nu te poți hotărî dacă să îl mai faci cadou sau să îl păstrezi pentru tine…

– pentru că ai garanția producătorului (dacă nu ești mulțumit din orice motiv, îți primești banii înapoi)

Și cred că motive aș mai găsi! Am fost extrem de încântată de această comandă și pot spune cu mâna pe inimă că am făcut o alegere minunată. Albumul e plin de emoție, când mi-am văzut nepoții iar mici, m-a trecut un fior de încântare, dar și un gând plin de melancolie. Ce repede a trecut timpul și ce repede au crescut! Dar adevărul e că amintirile sunt mai frumoase tipărite. Așa că alege și tu un cadou care să dăinuie în timp. Deși suntem în era tehnologiei, consider că pozele tipărite nu vor pierde niciodată teren!Voi ce spuneți ? V-ar plăcea să vă răsfoiți din nou amintirile?

Vă recomand să le printați!

www.minialbum.ro

One Reply to “Alege un cadou de neuitat pentru cei dragi!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *