Deși mai avem foarte puțin și intrăm în postul Paștelui, e indicat să ne gândim că după această perioadă lipsită de evenimente va urma un val de nunți și de botezuri. Mai ales că vine și vremea caldă, sezon în care nunțile sunt în floare. Tocmai din această cauză e bine să ne gândim din timp cu ce ne vo îmbrăca, pentru a nu ne aglomera în ultimele zile. Ținuta e foarte importantă și dacă ținem cont de câteva reguli de stil, vom face o figură frumoasă. Eu am găsit pe site-ul Zonia mai multe modele de rochii, care mai de care mai deosebite, astfel că mi-am putut forma o idee despre ce aș vrea să îmbrac.

Mie-mi plac rochiile lungi…

Dacă pentru zi aș alege o rochie simplă, scurtă, dar elegantă, pentru petrecere aș opta pentru rochii de seară maxi. Mă gândesc că îmi lipsește din garderobă o rochie neagră lungă, din dantelă, cum e cea de mai jos. Croiala mulată și genul ăsta de rochie care vine pe umeri arată foarte bine și este în tendințe de ceva timp. Plus că dantela e un material cu adevărat elegant, care denotă respect și totodată bun gust!Dacă ești în căutare de rochii de nuntă, sunt două variante – ori ești simplu invitat, ori faci parte din cercul restrâns nași-părinți. Dacă la mireasă e ușor (da de unde!), pentru nașă sau pentru soacre, treaba e mai complicată. Să alegi o rochie lungă, una scurtă? Să fie ceva colorat sau mai sobru? Eu recomand ceva mai colorat, nu prea bogat ornamentat, că doar mireasa trebuie să fie cea mai cea! Dar poți alege o rochie maxi, roșie, pentru efect garantat, și în mod sigur, ca și nașă, vei străluci!

… ție îți plac cele scurte?

Dacă ești adepta rochiilor mai scurte, și ai picioare frumoase, pe care vrei să le etalezi, sunt soluții! Caută rochii de seară ieftine pe site-ul Zonia și vei găsi multe modele frumoase! Nu te gândi la alb când există atât de multe nuanțe deosebite. În plus, știi că albul este rezervat miresei, nu? O rochie midi verde, pe umeri, este o alegere minunată și vei ieși în evidență prin bun gust și simplitate.

Chiar dacă alegerea ținutei pentru nuntă poate părea o problemă majoră, cel mai bine e să cauți din timp. Așa vei putea face comparații, vei vedea mai multe modele, și în mod sigur te vei decide spe ceea ce te avantajează. Dacă iei decizii pe fugă, există riscul ca rochia aleasă să rămână în colțul unui dulpa. Dacă îți place, în mod cert o vei mai purta și altă dată! Eu sunt încântată de ce am găsit pe site-ul Zonia, rămâne de văzut spre ce mă voi decide în final!

8 Replies to “Alege rochiile de pe Zonia pentru o nuntă fabuloasă

  1. primul model este superb dar iti trebe un corp wow, asa ca as alege a doua care se potriveste mai bine siluetei mele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *