Ziua faină, oameni dragi! Mulți dintre noi suntem extrem de pofticioși când vine vorba de mâncare. Îi apreciez și totodată îi invidiez pe cei care se pot opri din mâncat după o gură sau atunci când nu sunt deja sătui. Eu dacă mă pun să mănânc…păi mănânc! Nu mă las până nu mă satur. Și mai ales…cică să mănânci din toate, dar foarte puțin, să îți faci pofta. Eu nu înțeleg sistemul de a lua o gură de înghețată când tu ai toată cutia în față. Totuși, anula cesta am încercat să îmi reglez un pic poftele. Adică cel puțin în ceea ce privește fast food-ul și gustările de tip snacksuri, am lăsat-o mai moale. Tocmai de aceea m-am bucurat foarte mult la apariția noilor chipsuri proteice de la Herbalife, care satisfac poftele, dar nu sunt atât de nocive precum acele gustări din comerț.

De ce chipsurile de la Herbalife?

Aceste chipsuri îmi amintesc de rondelele de orez expandat, seamănă într-o oarecare măsură. În plus, există două versiuni de arome, pentru vegetarieni și vegani. Apreciez mult faptul că există alternative, pentru că de obicei se mai strecoară câte ceva de origine animală. Însă aici nu e cazul decât în varianta cu smântână și ceapă. Cea cu barbecue e safe pentru vegani!

Aceste gustări au la bază mazărea și conțin cel puțin 11 g de proteine! Nu sunt prăjite, așa cum sunt chipsurile de cartofi, ceea ce înseamnă că au cu 50% mai puține grăsimi. Yay! Adică nu ne mai îngrășăm așa repede și nu mai punem grăsime pe organe.

Indiferent că vorbim de adulți sau copii, chipsurile proteice sunt potrivite pentru toată lumea! Sunt gustări mai sănătoase și vin porționate exact în varianta de 30 g, ceea ce mi se pare mult mai ok. Nu de alta, dar dacă ai pungă mare, ai și tendința să mănânci mult. Așa, ai porția fixată și te oprești.

E foarte ok faptul că Herbalife găsește mereu variante de a ne satisface poftele fără a trișa. Pentru că și dieta e importantă, dar și stilul de viață de zi cu zi. Indiferent că ai un metabolism leneș sau dimpotrivă, e mai ușor să îți ții corpul sub control dacă ai grijă de tine și de ceea ce mănânci!

14 Replies to “Fă alegeri sănătoase când vine vorba de gustări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *