Vine un moment în viața unei femei când pur și simplu se simte cea mai specială. Bărbatul de lângă ea are darul de a face acest lucru printr-un simplu gest. Toate se întâmplă la vremea lor, iar atunci când el simte că ea e tot ce îi lipsește, se întâmplă o minune. Chiar dacă băiatul știe că va fi complicat și nu va mai avea niciodată liniște (glumesc, desigur. Facem haz de necaz), o cere în căsătorie. Cu inel, cu purcel, cu pus în genunchi și tot tacâmul. Sau depinde ce idei îi vin. Mie nu îmi plac chestiile clasice, așa că apreciez când se întâmplă ceva inedit. Nici inelul nu e de lepădat și cred că orice domnișoară va aprecia aceste moissanite wedding sets.

Moisanitul este o piatră foarte frumoasă, similară cu diamantul, dar mult mai accesibilă. Ea se găsește în componența meteoriților și dacă nu știi, nu o poți deosebi de mult mai scumpul diamant. Ceea ce îmi place e că ți-o poți permite destul de ușor și se găsesc o mulțime de inele și bijuterii care o au în componență. Vorbim atât de bijuterii din aur alb, galben sau roz. Acum depinde de gusturile fiecăruia. Tocmai de aceea cred că trebuie ca domnișoara în cauză să fie chestionată anterior, ca să știți ce căutați.

Fie că vorbim de matching gold wedding bands, fie că vorbim de seturi pentru prietene sau ceva similar, sunt multe modele frumoase, potrivite atât pentru ele, cât și pentru ei. Verighetele necesită o atenție deosebită, întrucât le veți purta toată viața, deci e musai să rezonați cu ele.

Dacă verighetele le veți alege împreună, la inelul de logodnă e de datoria lor să facă cea mai potrivită alegere. Nu vă aruncați la diamante, ci apelați tot la mosanit. Am căutat, pentru a vă veni în ajutor, rose gold moissanite engagement rings, iar modelele sunt care mai de care mai frumoase, unice, simple sau complexe, după preferințe.

Voi la ce surprize v-ați gândit atunci când vă veți anunța mireasa de dorința voastră? Mi-ar plăcea să știu dacă aveți idei năstrușnice și cum intenționați să faceți momentul și mai frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *