Ziua bună, oameni dragi! De-a lungul anilor am mai încercat produse Dacia Plant, însă nu știu de ce nu v-am povestit de ele. De data asta au fost alături de noi la Danube Bloggers Meet 2 și ne-au oferit câteva produse extrem de faine, pe care le folosesc constant și vreau să vă povestesc despre ele. Vorbim despre o companie românească ce activează pe piață de câțiva ani și a câștigat din ce în ce mai multă notorietate.

Despre Dacia Plant

Compania a fost fondată în 2002, iar încă de atunci au pus plantele la loc de cinste în produsele lor. Plantele folosite provin din culturi bio, iar fabrica este construită după normele GMP (Good Manufacturing Practices). Filtrele HEPA H14 de ultimă generație asigură evitarea contaminării produselor. De-a lungul anilor, Dacia Plant a devenit una din cele mai de succes companii producătoare de suplimente alimentare din plante, și nu numai. Astfel, și noi am primit o apă de gură, două creme, o dulceață fără zahăr și bomboane tratament pentru anxietate.

Despre produsele lor și de ce sunt eficiente

Apa de gură Biseptol a fost prima încercată. Alături de periajul de 2 ori pe zi, apa de gură este foarte importantă, alături de ața dentară, pentru a elimina toate resturile alimentare și mirosurile neplăcute. Conține albastru de metilen, argint ionic și uleiuri esențiale de mentă și eucalipt. Vine în variantă de aproape jumătate de litru și îmi place faptul că nu înțeapă, cum fac majoritatea produselor de acest gen. Nu conține alcool, clor, fluor sau parabeni. O folosesc zilnic și menține prospețimea gurii pentru mult timp.

Crema Picioare obosite și cea cu tuia se completează reciproc din punctul meu de vedere. Dat fiind faptul că am un job ce mă solicită foarte mult și unde stau doar în picioare, în general, după a doua zi full, picioarele mele se resimt. Așa că apelez la crema asta și mă simt mult mai ok după. Nu o să zic că ia durerea cu mâna, însă în mod clar o ameliorează. Conține extract de camfor și ardei iute, ce stimulează circulația.

Crema cu tuia este hidratantă și o folosesc cel puțin de 2 ori pe săptămână pentru a hidrata pielea de pe picioare. Aici am mari probleme, pentru că am pielea uscată, însă cu îngrijire corespunzătoare, picioarele mele arată mult mai bine.

Dulce fără zahăr

Dulceața Bun de Tot de fructe de pădure fără zahăr e favorita mea! Pur și simplu nu mă mai pot sătura de gustul ei și de aroma plăcută. Da, ador faptul că nu are zahăr! Și nu doar pentru că valorile glucozei au ieșit ceva mai mari la mine, ci și pentru că e normal să înlocui zahărul, când se poate, pentru a nu mai îngurgita calorii goale. Așa că cei de la Dacia Plant au înlocuit zahărul cu suc de struguri, mult mai benefic. Iar gustul… e super! Am făcut și clătite, am mâncat și simplă, și cu pâine cu unt, și cu biscuiți. Absolut perfectă!

Iar pentru cei ce au probleme cu stresul și atacurile de panică, Emocalm poate fi o soluție. Aceste dropsuri nu conțin zahăr, ci doar lavandă, roiniță, valeriană și ulei de portocală. Nu dau dependență, nu influențează starea de a conduce un vehicul și sunt realizate în conformitate cu toate prevederile UE. Scapă de anxietate natural, fără medicamente periculoase. Aceste plante din componența dropsurilor ajută la calmare.

Toate produsele Dacia Plant conțin plante cu înalte proprietăți. Toate produsele sunt benefice pentru corp, sunt destinate unei probleme anume, nu dau dependență și nu reacții adverse. Voi ați încercat produsele lor? Care e preferatul vostru?

4 Replies to “De ce să alegi produse naturale de la Dacia Plant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *