Ziua bună, oameni frumoși! Ca-n fiecare august, toată lumea pleacă pe unde vede cu ochii. Am observat lucrul acesta de-a lungul anilor, dar eu continui să vă aduc articole, sper eu, interesante. Dacă vi se pare că fabulez sau trăncăn pe lângă, îmi puteți spune, fără supărare, prefer să scriu despre ceva ce vă interesează. Azi, zic eu, am un subiect bun pentru toată lumea – alimentația. Știu că în perioada pandemiei sau mă rog, a stării de urgență, multă lume a început să lucreze de acasă. Și mulți nu au mai ajuns la sală, nu au mai avut timp sau chef, sau spor să facă exerciții, așa că toate glumele alea care circulau pe net cu ”pandemia asta mi-a adus 5-10 kg”, se pare că au cam fost adevărate.

Alimentația a fost cea mai mare problemă. Mulți am ales să ieșim mai rar la cumpărături, am luat baxul de făină, dar nu ne-am gândit mai departe. Nu ne-am gândit la legume, fructe, ca să nu mai zic de fibre și alți nutrienți la nivel molecular. Tocmai de asta din starea de urgență am ieșit ceva mai pufoși. Da, și eu zic că am pățit la fel. Dar știți cum e, când e prea mult, e prea mult! Așa că BuzzStore și Nutrivita au demarat o campanie foarte interesantă și foarte utilă. Axându-se pe nevoile fiecăruia, au creat un pachet de produse Gerble, pe care le-au trimis mai multor buzzeri, printre care și eu. Am mai consumat în trecut produse Gerble, dar uite că acum am avut ocazia să încerc și altceva.

Conținutul pachetului BuzzStore

Am primit o cutie ambalată fain (cei de la BuzzStore sigur au pe cineva tare inspirat de creează cutii așa faine, logo-uri și toate cele) cu câteva produse noi pentru mine, dar și din cele care am mai testat. Așadar, vă prezint două tipuri de madlene – cu lămâie și cu ouă, două tipuri de biscuiți – cu miere și susan, cu miere și in, pâine rustică, mini checuri, dar și un recipient pentru shake de la Isostar (fie vorba între noi, îmi e tare util la sală).

Biscuiții i-am mai încercat până acum și pot să vă spun despre ei că-s ambalați individual, câte 5 la pachet, și că sunt gustoși și sățioși. Au multe fibre în componență și mai puțin zahăr. Ceea ce e foarte bine.

Madlene, madlene – pufoasele mele madlene!

Dacă e ceva ce ador pe lumea asta, sunt madlenele. Pe lângă alte câteva chestii 😀 Dar madlenele îmi plac mult, mult de tot. Și sortimentele de la Gerble, cu lămâie și fără zahăr și cu ou și fără lactoză și gluten, au fost mai mult decât perfecte. Vin ambalate individual, așa că le poți scăpa și prin geantă să le iei cu tine. Sunt extrem de delicioase. Dulci atât cât trebuie, nu foarte mult, aromate, mai ales cele cu lămâie. Și nu mi-au lăsat vreun sentiment de prea plin.

Clar, cele cu lămâie sunt favorite. Nu de alta, dar nu mă pot abține la această aromă! Indiferent ce dulce este.

Pe lângă madlene, tot pufoșenii au fost și mini-checurile. Și acestea vin ambalate individual, astfel că pot fi luate oriunde. Fără lactoză sau gluten, sunt o gustare ușoară și dulce, numai bună de încercat atât pe post de desert, cât și atunci când te ia pofta de dulce.

Pâinea rustică – mai puțină balonare

Pâinea rustică fără gluten a fost o reală descoperire. Adevărul e că simt o oareșce balonare atunci când mănânc pâine sau paste făinoase. Da, probabil că alimentația de zi cu zi duce la o sensibilitate față de gluten, dar nu e intoleranță. Așa pățesc și cu lactoza, de altfel. Laptele îmi face rău, dar brânza sau produsele ce conțin lapte nu mă deranjează.

Această pâine este foarte sățioasă și extrem de gustoasă. Nu are ceva wow față de pâinea obișnuită, nu e poleită cu aur. Dar e mai ușoară, nemaiconținând gluten. Așa că dacă vă știți cu probleme, e o alegere bună!

În concluzie, produsele Gerble au fost exact așa cum m-am așteptat să fie – gustoase și sățioase. Și mai ușoare decât variantele din comerț. Așa că vă recomand din plin să le încercați. Mai ales dacă lucrați de acasă și trebuie să controlați alimentația mai mult decât cei care ies din casă. Aveți grijă de voi, faceți mișcare cât se poate, și protejați-vă! Atât pe voi, cât și pe cei din jur! Voi ați încercat produsele Gerble? Cum vi se par și care e favoritul vostru?

16 Replies to “Alimentația sănătoasă și gustări echilibrate

  1. Mulțumesc pentru articol. Da, și eu m-am îngrășat în perioada asta, dar pentru mine a fost un lucru bun, am ținut cont de toate mesele și am mâncat cât de sănătos am putut. La capitolul mișcare mai e loc de îmbunătățiri.

  2. Cu siguranță îmi doresc sa încerc aceste produse sănătoase și gustoase! Trebuie să avem grijă ce și cât mâncăm tot timpul.

  3. Funny, pe perioada de urgență și chiar la începutul celei de alertă, am cam dat jos vreo 4 – 5 kg bune. Ce să vezi? Acum le-am pus înapoi pe mine… Chiar e funny faza la mine!

  4. cate sortimente de deliciosenii ai tu acolo! Eu in afara de cei cu miere si susan, altii nu stiu. Miniprajiturile alea sigur le voi incerca foarte curand,

  5. Toate bune și sănătoase!
    Am încercat unele dintre ele, deci pot spune că vorbesc în cunoștință de cauză. 🙂
    Pe celelalte le voi căuta pentru că știu că tot ce ne-ai spus despre produsele de la Gerble este foarte adevărat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *