Neața bună, oameni frumoși! Aseară am avut programare la aBeauty Clinique, un salon din Galați, așa că m-am rugat toată ziua să ne ocolească codul portocaliu, să meargă mașina și să nu fie chiar așa mult polei, ca să pot ajunge. Îmi doream să ajung deoarece la Galați Beauty Swap #2 am primit un voucher pentru o ședință de microdermabraziune cu diamant și m-am gândit că sună foarte interesant. De-a lungul timpului am mai încercat diverse tratamente, dar așa ceva, încă niciodată. Ei bine, niciodată nu e prea târziu! Toate au fost peste așteptări, așa că după muncă mi-am luat inima-n dinți și am plecat spre destinație, cu GPS-ul pornit. Se ajunge foarte ușor, nici nu aveam nevoie de el, de fapt. Ce mă surprinde în orașul ăsta e numărul mare de parcări cu plată. Nu de alta, dar am plătit pe o oră și am stat aproape 2, mi-era teamă.

Dar să nu mai divaghez. Am mai auzit de aBeauty Clinique, însă nu am fost niciodată. Primul cuvânt care mi-a venit în minte când am intrat a fost lux. Apoi au urmat eleganță, profesionalism, arome, dăruință. Locul este atât de frumos aranjat și te învăluie în parfum, încât stai și te întrebi un pic unde ai ajuns. Cred că este un salon exclusivist, pentru persoane care chiar vor să investească în ele și au și mijloacele necesare. Aici găsiți tratamente pe care sigur nu le veți întâlni în alte saloane. Sunt în top, asta e clar. Găsiți pe site toate procedurile, vă zic sigur că veți fi impresionați.

Ședința mea de microdermabraziune a început după un chestionar amănunțit, din care a reieșit exact ce doresc eu să schimb, ce cred eu că am nevoie, gradul meu de hidratare, ritualul de îngrijire, și altele. A urmat o examinare amănunțită a tenului. Cristina, fata care mi-a făcut procedura, mi-a spus că am un ten extrem de încărcat. Și pe bună dreptate, nu am mai făcut un tratament de foarte mult timp… Așa că acest cadou a venit la fix!

Procedura constă în curățarea tenului cu un aparat cu cap abraziv și cu vacuum. În timp ce capătul abraziv curăță, vacuumul strânge toate impuritățile și le oprește pe un filtru. Astfel, la final, vedeți exact cât de multă murdărie a fost pe ten. La mine a fost… de-a dreptul jale!

Cristina a avut ceva de muncă la mine, s-a chinuit mai ales în zona nasului, unde știu că punctele negre sunt în floare, dar și pe bărbie, și un pic pe pomeți. Dar diferența… s-a văzut! Mi-am admirat tenul toată seara și am sesizat că e mai curat și când m-am spălat. Ea mi-a recomandat câte o astfel de ședință pe lună, 3 ședințe de peeling Obagi și măcar o ședință de hidratare cu produse Intraceuticals. Adevărat, obrazul fin cu cheltuială se ține, dar pentru a profita de diverse oferte, e bine să urmăriți și pagina lor, dar și să vă abonați la newsletter pe site. Așa faceți rost de-un voucher de 50 lei! Luna asta mi-au spus că e ofertă și la peeling, și la ședința Intraceuticals, aveți reducere 50%. Ceea ce e ceva! Contează foarte mult cât sunteți dispuse să investiți pe partea asta.

Trebuie să recunosc, mi-a plăcut! M-am simțit tare bine, iar rezultatul a fost pe măsură! Rămâne de studiat și de cântărit bine ce și cum. aBeauty chiar mi-a întrecut așteptările! Voi ați fost la vreun tratament la ei? Ce părere v-au făcut?

 

 

10 Replies to “Am fost și la… aBeauty Clinique din Galați

  1. Sa stii ca pentru tratamente corporale eu nu as merge la salon pentru ca sunt pudica, dar pentru cate o sedinta din asta de curatare mi-ar placea, zau. Mai ales daca zici ca mai curata si din punctele negre…

    1. sa stii ca am fost mega incantata de cum arata tenul dupa sedinta asta! as mai vrea, daca nu ar fi alte prioritati…

    1. nu stiu daca e abeauty si la timisoara, dar daca e… serios acum, merita fiecare banut dat! serviciile sunt exceptionale!

  2. Chiar arată de lux locația! Eu sunt adepta răsățului și mă bucur că de vreo doi ani merg cu regularitate la diferite saloane și clinici pentru tratamente faciale și corporale. Cheers to us! Până la urmă banii pe care îi investim în noi nu se pierd, Pe noi ne avem. Lucrurile sunt în schimb trecătoare. Eu dacă am de ales între o rochie nouă și un tratament facial, cu siguranță aleg tratamentul.

    1. ai mare dreptate din punctul asta de vedere. totusi, am constatat ca e un salon care depaseste puterea mea financiara. chiar e de lux

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *