Ziua bună, oameni dragi! Am tot stat și m-am gândit despre ceva să mai scriu, am vrut să mai fac câteva review-uri, dar am constatat că vineri seara am fost într-un loc minunat, ce merită împărtășit cu voi, mai ales dacă sunteți din zona Galați-Brăila sau din împrejurimi. Așadar, vă zic că ar fi bine să profitați de zilele în care Muzeul Iluziilor mai este prezent la Galați, pentru că aveți ce să vedeți și n-o să vă pară rău de biletul plătit!

În primul rând, trebuie să știți că Muzeul Iluziilor s-a ”instalat” la Complexul Muzeal de Științele Naturii ”Răsvan Angheluță” din Galați, între 5-27 mai, între orele 9-19. Vizita se face pe bază de rezervare, așa că vă las link-ul evenimentului, să știți exact toate detaliile. O oră întreagă veți fi purtați printr-o mulțime de lucruri faine!

Vizita începe cu parterul, unde veți găsi un pat de cuie, o sală de oglinzi și câteva tablouri tridimensionale. Așadar, veți putea face poze cu elefantul, selfie cu maimuța sau veți putea încerca să-i luați carnea unui tigru. Și sala oglinzilor e super, super, super! De la cele care vă arată slab, gras, până la caleidoscop sau prisme, toate au farmecul lor.

La etaj veți intra în sala experimentelor, unde nici nu veți știi ce să credeți, dacă e magie sau știință. Fizica e și ea prezentă, așa că fiți foarte, foarte atenți la ce vedeți! Tot la etaj veți găsi multe imagini cu iluzii, dar și oglinzi în care veți putea face poze cu fețe făcute din 2, sau cu o farfurie pe care vă stă capul (asta mi-a amintit de expresia ”Unde-ți sunt picioarele, acolo-ți va sta și capul”, deși nu coboară atât de mult).

Mi-am pus și o pereche de aripi, după cum puteți vedea! Eu zic că merită din plin cei 15 lei, vezi altceva și experimentezi senzații noi! Noi am prins și Feeria cristalelor, adică o mică expoziție cu vânzare. Bineînțeles că n-am putut pleca cu mâna goală, astfel încât mi-am luat pietrele zodiei, dar și o brățară. Șnurul, însă, e cam ciudat, așa că am pus-o în pungulița cu pietrele, care vor fi purificate la luna plină și le voi purta la mine în permanență, pe post de talismane. Mie chiar îmi plac chestiile legate de zodii și am toată încrederea în ele!

Voi ce părere aveți de astfel de evenimente? Vă doriți să participați la Muzeul Iluziilor? Eu, una, sper ca la Complexul Muzeal de Științele Naturii să se desfășoare în continuare evenimente la fel de faine și de numeroase!

35 Replies to “Am fost și la… Muzeul Iluziilor din Galați

  1. Ce distractive sunt efectele din oglinda! Clar mi-ar face si mie placere o astfel de experienta. Te deconecteaza, sunt convinsa…!
    Totusi, cam departe Galati-Braila de Baia Mare 🙂

  2. Imi plac tare mult pozele si iluziile date de acele tablouri sau oglinzi. Eu nu am fost pentru ca … m-am gandit ca fetita mea nu va intelege mare lucru din acest eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *