A fost mai greu până m-am decis să fiu blondă, acum parcă nu mai scap de viciul ăsta și încerc cât mai multe variații pe aceeași temă. Am o vopsea pe bază de henna blond căpșună, dar nu știu de ce ezit s-o folosesc. Poate mă ajutați voi cu niște sfaturi și idei, că am auzit tot felul de povești,că nu mai prinde vopseaua normală după și etc. Poate mă elucidați dacă vă pricepeți! Până mă încumet eu la aceea, am încercat și o vopsea de la Garnier, și anume un blond super deschis cenușiu. Am ceva dubii în legătură cu denumirea nuanței, dar mă rog… fie așa!

Fiind șaten-deschis, rădăcinile mele se văd destul de repede și dacă sunt micuțe nu mă deranjează, însă parcă nu merge să se vadă prea rău, estompează blondul. Plus că aveam senzația că am ceva nuanțe de galben, nu știu de ce. Și blondul e greu de întreținut, cred că e după roșcat. Am tot studiat oferta de prin Dm și m-am oprit la Garnier pentru că mi-a plăcut cum arată nuanța pe cutie. Promite deschidere de până la 4 tonuri, culoare luminoasă, păr mătăsos și strălucitor, plus efect anti-uscare. Da, știm cu toții că pudra decolorantă are capacitatea asta!

Vedeți că are o nuanță ușor mai închisă, iar rădăcinile se văd foarte mult. Până acum, la blond nu am încercat decât Loncolor și nu pot spune că m-a dat pe spate. Vopseaua de la Garnier cuprinde tubul cu emulsie oxidanta, recipientul cu lapte revelator, o mască cu 3 uleiuri și o pereche de mânuși. Ah, da, și instrucțiunile. Se aplică vopseaua, se lasă să acționeze 25 minute, se umezește părul și se masează 1 minut (eu am sărit pasul ăsta, recunosc!), apoi se clătește și se aplică masca. Efectul oxidant e destul de intens, așa că hidratarea e cea mai importantă!

Rezultatul? Un blond drăguț, cu ceva tente de cenușiu, luminos, asta e clar, și fără tendințe de uscare! Eu am folosit doar jumătate din cantitate și jumătate din mască și am lăsat tratamentul să acționeze mai mult de 2 minute, cum e recomandat. Îmi place ce a ieșit! A reușit să decoloreze și rădăcinile destul de bine, ceea ce e super ok! Da, pot spune că mi-a întrecut așteptările.

Nu știu de ce nu aveam o părere bună despre vopseaua Garnier până acum, dar mă bucur că am încercat-o! Am fost mulțumită de această nuanță, nu a îngălbenit părul și nici nu l-a deteriorat. Plus, este spornică, se întinde bine și nici nu mai stau așa mult cu ea în cap. Mi-a plăcut! Voi ați folosit până acum vopsea de la Garnier? Ce alte nuanțe de blond frumoase și reci îmi recomandați?

26 Replies to “Am încercat și … vopseaua Garnier Color Naturals

  1. Sa stii ca si eu folosesc NUMAI Garnier. Obisnuiesc sa imi pun o vopsea doar la radacina parului si atat… Sunt multumita de Garnier , coincidenta tot 111 imi cumpar :))) de fiecare data 🙂 sau cand ajung la oras imi iau 4 – 5 cutii sa imi ajunga un an .

    1. eu n-am folosit pana acum, dar chiar imi place ce a iesit! e draguta nuanta, bine, la mine s-a acoeprit in valuri, dupa cum a fost decolorat

  2. Imi place cum iti sta! Eu foloseam Palette,diferite nuante de rosu deschis! Imi place tare masca acea din cutia de la Garnier! Mama se vopsea cu o nuanta de castaniu inchis si nu folosea masca,dar o luam eu! 😁😁😁 Iti lasa parul foarte moale! 😍

  3. Eu am incercat aceeasi varianta, dar pe negru, in conditiile in care eu am parul foarte inchis la culoare oricum si fusesem vopsita si inainte. Culoarea a iesit ok, doar ca nu prea a rezistat. Sunt curioasa cum va fi la tine.

  4. Si eu folosesc Garnier, nuanta 8.1, blond cenusiu deschis. Am incercat si alte nuante, dar pana la urma aceasta e culoarea mea. E un blond cenusiu deosebit, pacat insa ca se cam duce de la soare si spalari si se deschide mult in timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *