O să-mi spuneți probabil că e la modă și toată lumea o face. E și asta adevărat, dar consider că e ceva frumos, nu o fiță. Ședințele foto de maternitate sau cu bebelușul nu sunt un moft, ci sunt chiar ceva foarte drag, o experiență ce va rămâne întipărită în mintea oricui. Dacă alegi un studio foto București profesional, e clar că pozele pe care le vei primi îți vor rămâne amintire peste ani și vei fi plină de melancolie când le vei răsfoi. Nu am ajuns încă în stadiul maternității, așa că nu știu exact sentimentele care te încearcă, dar cred că în momentul în care simți o ființă nouă că se dezvoltă în interiorul tău, e clar ceva unic. Primele zile, primele luni cu cel mic sunt momente unice, ce nu se vor repeta.

Fiecare copil e diferit, așa că în mod cert, dacă vei avea mai mulți, oricum nu vor fi la fel. Tocmai de aceea e important să imortalizezi clipele, să te poți bucura de ele și pe viitor. E adevărat, pentru mine contează foarte mult pozele spontane, să fie imortalizate momente deosebite. Dar până să îl îmbraci tu frumos și să-l convingi să stea în fața bradului, mai bine apelezi la oameni care știu să facă asta și îți fac și poze minunate. LittleSunshine Studio înseamnă de fapt Nicoleta și Bogdan, doi părinți care iubesc fotografia. Spun 2 părinți pentru că e important. Fiind părinte, în mod clar știi să te comporți cu cel mic. Deci totul face ședințele foto mult mai ușoare. Cei doi se perfecționează, participă la cursuri și workshopuri, ceea ce mi se pare un plus. Dorința de a învăța tehnici noi și de a vrea să faci totul mai bine pentru mine denotă clar interes și profesionalism.

Tipuri de ședințe și prețuri orientative

  •  Ședințele foto cu nou-născuți durează 1-3 ore în funcție de pachetul ales, iar prețurile variază de la 500 la 1500 lei. Diferă numărul de fotografii, tipul acestora, așa că e bine să vă gândiți serios dacă pe lângă poze vreți și un canvas, etc.

  • Ședințe foto cu copii, asta însemnând până în 14 zile, la 6 luni, la 9 luni sau la 1 an.Sunt momente în care cel mic mai învață ceva nou și e din ce în ce mai activ. Prețul variază între 300-500 lei.
  • Ședințe de maternitate – asta chiar mi se pare ceva deosebit și aș vrea chiar și eu ceva de genul! Trebuie să îți iubești burtica, știind că acolo e o parte din tine! Prețurile sunt între 650 și 1000 lei șo diferă prin numărul de ținute puse la dispoziție și numărul de poze.

  • Ședințe foto Smash the cake – acestea sunt perfecte înaintea unei aniversări, fie ea de la un an în sus, dar chiar și mai devreme. Prețuri? 350-500 lei.
  • Ședință foto de Crăciun – cea mai minunată perioadă a anului nu are cum să nu fie imortalizată! Prețurile merg cam în aceeași zonă, 350-500 lei, dar decorul e cel de basm!
  • Nu în ultimul rând, se pot face sesiuni foto mama și copilul sau copilul cu bunicii. Să nu îi lăsăm deoparte!

Personal, consider că un studio foto București face diferența. Contează să ai răbdare, experiență și să îți placă, să ai ochiul format. Altfel degeaba tragi tu speranțe să te îmbogățești cu un astfel de job dacă nu ai aptitudini pentru așa ceva! Recomand cu drag genul acesta de ședințe și fotografiile tipărite! Acestea rămân și vă vor bucura și peste ani!

One Reply to “Amintiri dragi cu burtica și bebelușul”

  1. in ultima vreme este ma mare moda sa iti faci o sedinta foto in timpul sarcinii, am tot vazut si pe la cunostinte si pe Facebook. Nu e deloc o idee rea, avand in vedere ca este o perioada din care toate femeile isi doresc cat mai multe amintiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *