Ziua bună, oameni frumoși! Hai că a venit și luna decembrie, parcă nici nu îmi vine să cred că trece și 2019. Dacă nu v-ați pregătit de sărbători, sugestia mea e să o faceți cât mai repede, pentru că se apropie cu pași repezi. Ca să prindeți livrarea până în Crăciun, vă recomand să nu depășiți data de 17 decembrie pentru comenzi. Mai ales la Notino, unde găsiți atât de multe idei de cadouri de Crăciun, încât sigur nu o să știți ce să alegeți! Aici găsiți cadouri pentru ei, pentru ele, pentru cei mici, dacă doriți să îi răsfățați cu ceva mai diferit. Prețurile sunt, ca de obicei, foarte accesibile, și găsiți variante pentru orice buget. Eu anul acesta am ales să dăruiesc de la Notino și m-am axat pe parfumuri!

Pentru ei…

Pentru femei să zicem că e mai ușor. Un produs de make-up, un lac de unghii, un parfum, ceva, o cremă…. Mai greu e să ne decidem exact, dar variante sunt. Dar cum alegem cadouri pentru bărbați? Cel mai bine e să ne bazăm pe seturile pe care le propun cei de la Notino. Sunt o mulțime de branduri care au pachete cu parfum, deodorant, gel de duș, etc, care sunt utile și arată minunat sub brad. Și dacă vrem să fie ceva cu totul deosebit, putem alege serviciul de gravură pe produse. Un mesaj de 24 caractere e maximul permis, dar va face senzație pentru bărbatul din viața noastră! Dacă nu dorim să achiziționăm un set complet, putem alege diverse produse de care știm că are nevoie și putem opta pentru serviciul de ambalare cadou.

…și pentru ele

Dacă vorbim de doamne, aici e relativ simpluț. Dacă știm preferințele, cel puțin în mare, e ușor să găsești un cadou pe placul fiecăruia. Avem din nou opțiunea de a alege din seturile cadou de la Notino (apropo, am văzut seturi Calvin Klein, Hugo Boss sau Lacoste foarte bune la preț) sau de a cumpăra ceva separat. Eu aș alege câte ceva din toate – parfum, make-up, lac de unghii și o lumânare parfumată.  Cele de la DW Home sunt absolut geniale!

Crăciunul se apropie cu pași repezi, așa că profită acum de ofertele speciale și nu lăsa totul pe ultima sută de metri. Îmi place să dăruiesc, tocmai de aceea am ales cu mare grijă darurile de Moș. Tu ce ți-ai dori să primești de sărbători? Ce cadouri vei face?

2 Replies to “Anul acesta dăruiesc de la Notino!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *