… însă bugetul nu mă ajută. Din păcate, cum toate s-au scumpit, e din ce în ce mai greu să pui bani deoparte și să îți iei ceva valoros. Banii au cam rămas aceeași, însă de la lună la lună mai tai câte un ”moft”. Și asta pentru că nevoile de bază primează, mâncarea facturile, ratele, acelea sunt primele pe care le achiți. Și cum să mai speri oare să îți iei mașină anul ăsta? La câte vin din urmă, mașina e ultima la care mă gândesc, deși cea veche a început de mult să facă figuri. Bag în ea cât nu face. În plus, la cei 20 de ani pe care îi are, pot să înțeleg perfect de ce cheltui din ce în ce mai mult cu ea. Știu deja, anul ăsta îmi iau mașină! Și o să vă spun și vouă cum o să fac!

Am tot căutat diverse soluții și am ajuns la concluzia că mă voi îndrepta spre hyundai finantare, oferit de cei de la AutoDel. E chiar foarte simplu! Ei lucrează cu cei de la BT Direct, Mogo , TBI și Cetelem. Poți lua un credit fie ca persoană fizică, fie juridică.

De ce documente ai nevoie?

– cerere de finațare

– document de identificare

– Acord de consultare a bazei de date a Centralei Riscurilor Bancare

– Adeverință de venit sau acord ANAF

– alte documente care să ateste caracterul permanent al veniturilor – contracte de închiriere, cupoane de pensie, dividende, etc.

Treaba este foarte simplă, poți face cerere și pe site, ești direcționat către un formular, apoi cei de la AutoDel te contactează.

Ce servicii oferă cei de la AutoDel?

Ți-am zis din start că oferă finanțare, așa că mașina mult dorită e acum mult mai aproape de tine! E mai simplu să iei un credit și să stabilești ratele decât la bancă, și ceva mai rapid. AutoDel este dealer auto Hyundai, dar la ei găsești și alte mărci. Îți pun la dispoziție o gamă variată de autoturisme și autoutilitare rulate, întreținute, testate și verificate. Așa că sigur vei găsi aici un model care să îți satisfacă nevoile!

Și dacă nu găsești? Nu e nicio problemă, pentru că oamenii de la AutoDel îți aduc mașina pe comandă, din majoritatea țărilor din Europa! Au sediu atât în București, cât și în Suceava, așa că poți da o fugă la unul din birouri, pentru a vedea de ce mașini dispun.

În plus, la ei poți posta și anunțuri de vânzări auto. Și dacă vrei să vinzi repede, agenții AutoDel îți oferă prețul minim cerut. Iar dacă vrei să obții mai mult, poți apela la ei să intermedieze tranzacția, să îți cosmetizeze mașina și să se ocupe de tot ce înseamnă fotografii și anunțuri. Așa că situația este win-win pentru toată lumea!

Nu știu dacă tu ai nevoie de o mașină nouă anul ăsta, dar eu mi-am propus să o schimb, și sigur voi apela la AutoDel pentru mai multe detalii. Chiar e o idee bună, oamenii par profi și sunt curioasă de cum va decurge treaba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *