Ziua bună tuturor! Se pare că iarna iar ne-a luat prin surprindere și ne-am trezit cu o grămadă dă zăpadă în ogradă, să mă exprim așa. Adevărul e că e tare fain afară, mai ales acum, cât încă nu e mocirlă. Cel puțin, gerul ăsta mai omoară din microbi și ne mai imunizează și pe noi un pic. Cel puțin pentru mine e foarte bine și mă simt mai bine, dorm mai bine, a trecut și ultima urmă de răceală, așa că nu mă mai trezesc peste noapte că nu pot respira. Anul acesta chiar mi-am propus să am mai multă grijă în ceea ce privește produsele folosite și să nu mai optez pentru chimicale, coloranți sau conservanți. Și cred că îmi și iese, gândindu-mă acum, chiar am folosit produse foarte ok în prima lună din an. Printre ele, și produsele Zanna de la Vitamix.

Cu ele am făcut cunoștință acum puțin timp, când am adăugat în comanda mea de la Vitamix și un săpun lichid cu lemongrass, dar și un ulei pentru sinuzită. M-am îndrăgostit de săpun, știu, poate părea banal, dar pentru mine a fost un răsfăț. Așa că atunci când mi s-a propus un pachet cu aceste produse, nu am putut să spun nu. Apropo, să știți că am pentru voi codul GABIB20 pentru 20% reducere pe site până mâine. Ceea ce nu e rău deloc, ținând cont că găsiți o gamă atât de variată de produse.

Ce am testat din gama lor?
  • Uleiul de masaj revigorant, care mi-a adus aminte cât de fain poate fi să faci (și să ți se facă) un masaj ca la carte! Este un mix de uleiuri de măceșe, lavandă și geraniu, care induc o stare de bine!
  • Balsamul cu gălbenele și arnica, eficient în tratarea problemelor pielii. De acum, mai puține răni sau vânătăi.

  • gelul de duș energizant cu lămâie și mentă – e unul din cele mai faine geluri de duș, ever, dar l-aș alege pentru zilele calde. Pur și simplu te binedispune, te răcorește și îți dă acel boost de energie de care ai nevoie.
  • șamponul cu lapte de capră și mesteacăn – este destul de lichid, cu un parfum de plante, curăță delicat și îngrijește părul. Nu am avut probleme cu mătreața sau diverse iritații. Părul nu a rămas descurcat, însă cu puțin balsam am rezolvat problema.
Pur și simplu, produsele Zanna mi se par geniale! Unde mai pui că sunt naturale în proporție de 100% sau pe aproape. Nu conțin conservanți, parabeni, SLS, coloranți sau parfumuri sintetice. Ceea ce le face potrivite pentru orice tip de piele. Nu uitați de codul GABIB20 și folosiți-l la comenzi până mâine inclusiv! Aveți 20% reducere la toată comanda! Voi ați folosit produsele Zanna?

6 Replies to “Am început anul cu produsele naturale Zanna

  1. Si eu am inceput sa folosesc produsele Zanna. Imi place ca brandul foloseste multe ingrediente naturale! Gelurile de dus si balsamurile sunt preferatele mele momentan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *