Săptămâna asta a fost plină! Așa frumos cum visam noi la Prima Casă, să reușim să ne luăm un apartament decent pentru noi doi, tot așa de brusc ne-au fost curmate speranțele. Deși ne uitam deja după anunțuri de vânzare imobile, din cauza unor probleme, am descoperit că nu ne încadrăm în acest program, deci nu știam în ce direcție să apucăm. Nu e normal să dai pe chirie ce ai putea plăti pentru casa ta! Ne-am luat inima în dinți și am început să căutăm alternative. Creditul de nevoi personale nu e o soluție, pentru că ți se acordă pe 5 ani și nu îți dau decât o sumă mică. Și asta nu ne prea ajută cu nimic. Așa că ultima soluție era creditul ipotecar. Problema aici este că trebuie să dăm un avans mai mare și să găsim ceva care se încadrează în sumă.

Totuși, este o opțiune. Așa că m-am pus pe căutat anunțuri, pe orice site știam. Însă problema cu multe din cele afișate de Google este că nu mai există, sunt vechi, nu sunt actualizate sau cine știe ce. Nu m-am dat bătută. Chiar dacă vă enervați (așa cum am pățit și eu), trebuie să luați lucrurile cu calm. Graba strică treaba, și ținând cont că ne cumpărăm un apartament pentru toată viața, nu îl putem lua pe primul care ne iese în cale. Vrem ceva cu trei camere, cât de cât făcut, și să ne încadrăm și-n suma de care dispunem. E complicat și durează, dar vrem ca peste 2 luni să stăm deja acolo.

Așa că am căutat ceva și pe Negociat.ro, și deși site-ul e la început, sunt ceva opțiuni. Ai opțiunea de a selecta exact ce anume te interesează. Și am constatat că sigur vom găsi ceva acolo, chiar și mobilă mai ieftină decât în magazine, un animăluț sau orice altceva ne interesează.

anunțuriAnunțuri Gratuite – Negociat.ro

Anunțuri gratuite, agenție imobiliară sau promovare plătită?

Tu cum ai alege să-ți vinzi marfa? Fiecare are avantajele și dezavantajele sale, depinde de cât de mult îți dorești să faci tranzacția. Anunțurile gratuite au avantajul că le postezi și e gata, aștepți. Nu necesită investiții, bani în plus, dar marele dezavantaj e că poate dura prea mult. Și trebuie updatate, pentru a fi mereu în primele locuri. Dar, dacă ești motivat, ăsta nu e un impediment!

Ia în calcul că promovarea plătită necesită o anume sumă investită. Nu mai stai să dai update la anunț, dar merită oare investiția? Depinde de câți bani dispui și cum vrei să-i împarți. Iar agenția imobiliară… nu mai zic! DA, are avantajul că-ți găsește un cumpărător mai repede, dar nu o face pe gratis. Ești dispus să dai câteva mii de lei pentru așa ceva?

Ia în calcul opțiunile care ți se potrivesc, indiferent că vrei să vinzi sau să cumperi ceva. Din ambele posturi trebuie să cauți să ieși cât mai ieftin. Și ținând cont că internetul e în plină ascensiune, zic să profiți întâi de facilitățile gratuite, abia apoi să te bagi la ceva cu bani.

2 Replies to “Anunțuri gratuite sau plătite?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *