Ziua bună, oameni frumoși! La ora actuală suntem probabil pe drum înapoi spre casă sau prin vizite cine știe pe unde. Ne-am propus să și vedem una-alta, sperăm să țină și vremea cu noi, măcar dacă tot am făcut un drum, să profităm de ocazie. Azi am pentru voi o postare ușoară, cu parfum de vară! Este vorba despre produsele franțuzești Fragonard, cu care am făcut cunoștință în luna ianuarie a acestui an, la Galați Beauty Swap#1. Am rămas surprinsă plăcut de calitatea lor, și când am văzut pachetul frumos ambalat și la evenimentul cu nr. 2, am fost tare fericită.

Produsele Fragonard sunt distribuite de Adda Shop, aceiași care au în portofoliu și produsele Elemis, despre care v-am mai povestit. Doar branduri de lux, bine cotate, apreciate de atât de multă lume! De data aceasta am primit un săpun și o apă de toaletă de 5 ml. Ținând cont că sunt de fabricație franțuzească, am zis că sigur nu voi da greș cu ele!

Despre săpun, pot să vă spun numai de bine! Are 140 grame, deci se consumă tare, tare greu. Totuși, atuul lui e aroma! Miroase excelent, chiar că a parfum franțuzesc, și răspândește aroma în toată baia. Inițial îl pusesem între haine, dar apoi mi-am dat seama că vreau să-l folosesc, să-i văd și puterea de hidratare. Nu mă așteptam la mare lucru, pur și simplu pentru că nu l-am considerat un săpun de uz zilnic, ci mai degrabă exact de pus între haine, care să le înmiresmeze. Dar, contrar așteptărilor, chiar a ținut să mă contrazică! A fost folosit intens timp de minim 2 luni și tot nu s-a consumat. În schimb, curăță bine, nu lasă pielea uscată și miroase genial!

Apa de toaletă nu a fost neapărat pe placul meu, nu pentru că nu ar fi mișto, ci pentru că aroma ei nu e stilul pe care-l caut. E foarte puternică, persistă destul de bine, cui îi plac parfumurile puternice și dulci, sigur îi va plăcea și aceasta! Cele două produse le găsiți pe site, pe lângă alte minunății parfumate.

Voi ați încercat până acum parfumuri franțuzești? Ce impresie v-au lăsat? Dar de Fragonard ce spuneți… v-ar plăcea să le încercați produsele?

22 Replies to “Arome franțuzești de vis în casa mea

  1. am si eu doua sticlute de la Fragonard, imi place ca sunt mici si intra in poseta..sapunul nu l-am incercat ci l-am pus intre haine

  2. ma indragostisem de sapun un clipa in care l-am vazut in poza. Dupa ce am mai si citit ca miroase fain si hidrateaza atat de bine pielea, imi place si mai mult. Au magazin langa mine si nici nu stiam! Trebuie sa trec pe acolo.

  3. Si mie mi s-a parut ca parfumul a avut un miros mult prea puternic pentru mine si nu a fost tocmai pe placul meu. Il port totusi in geanta pentru zilele in care sunt pe fuga si am totusi nevoie de un miros interesant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *