Și tu ești în căutare de activități noi? Având în vedere haosul creat de starea de urgență și de pandemie în general, parcă nimic nu ne mai bucură. Pericolul încă există, deci o mare parte din activități încă ne sunt limitate.

Nu mai încerca să cauți o rezolvare pentru problemele din jur. Ia-ți gândul de la tot stresul cotidian prin intermediul picturii pe numere – promit că nu vei regreta! Ce este mai exact pictura pe numere și de ce este recomandarea mea pentru tine? Rămâi aproape, îți voi spune în cele ce urmează!

Un Pictor Fericit și numeroase modele de pictură pe numere!

În primul rând, vreau să îți spun că am redescoperit plăcerea de a picta prin intermediul Pictorului Fericit. Cine este Pictorul Fericit? Ei bine, vorbim despre un brand destul de proaspăt în România, un brand cu un magazin online bine pus la punct, încărcat de picturi pe numere cu peisaje, clădiri, flori, orașe, păsări, dar și picturi pe numere pentru el, pentru ea, dar și pentru copii.

După o scurtă navigare pe pictorulfericit.ro, pot spune că toate modelele m-au atras. Sunt atât de diverse și de bine alese, încât nu știi ce să achiziționezi. Vrei să te convingi de cele spuse? Accesează magazinul online al Pictorului Fericit.

Pictura pe numere – alternativa ta antistres!

Pictura pe numere este o activitate perfectă pentru momentele în care te simți stresat/ă sau ai capul plin de gânduri. Oricum, pictura pe numere nu este lângă tine, dacă pot spune așa, doar când ți-e greu, ci și atunci când te simți excelent!

O zi extraordinară se poate cunoaște după ceea ce ai reușit să pictezi! Ce spui despre pictura pe numere cu două anotimpuri? Nu-i așa că parcă te îndeamnă să o pictezi? Nu sta prea mult pe gânduri, Pictorul Fericit îți oferă doar kit-uri complete!

Tu vino doar cu dorința, de restul se va ocupa Pictorul Fericit!

Înainte de toate, dacă ți-am stârnit curiozitatea, poți achiziționa chiar acum pictura pe numere preferată pentru ca mâine să te bucuri deja de ea. Pictorul Fericit îți livrează modelul dorit chiar în următoarea zi de la confirmarea telefonică a comenzii.

Achiziționând un model de aici, să știi că acesta vine însoțit de toate cele necesare. Este vorba deci despre pânza canvas, 3 pensoane de dimensiuni diferite, toate culorile pe bază de acril și apă de care ai nevoie pentru a picta, dar și un autocolant cu pictura pe numere în miniatură, întocmai după cum trebuie să arate în final.

Tu nu ai nevoie decât de: timp liber, dorința de a picta, dar și răbdare. Pictura pe numere este pentru oricine, chiar și pentru cei mai nepricepuți, cei ce se cred extrem de neîndemânatici! Tot ce ai de făcut este corespondența atentă dintre culori și numere – nimic mai mult!

Nu în ultimul rând, kit-urile de la Pictorul Fericit se livrează în ambalaje premium, unice și rezistente. Să știi că vei găsi și o surpriză în ele – câte un pliant cu diferite coduri de reducere pe care le poți folosi o singură dată!

Accesează pictorulfericit.ro și redescoperă plăcerea de a picta prin intermediul picturii pe numere!

5 Replies to “Ce mai facem astăzi? Hai să încercăm împreună pictură pe numere!

  1. Ce idee super iar articolul e la fix! Chiar ca e cea mai buna metoda de a scapa de surplusul emotiilor pozitive sau negative!

  2. Mulțumim pentru sugestie, cred că este o modalitate interesantă de relaxare și de petrecere a timpului liber.

  3. Foarte interesant articolul. Eu nu am luat nimic de la Pictorul fericit, dar am câteva cărți de pictat, unele cu apă, altele sunt doar de colorat cu creioane și îmi plac foarte mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *