Ziua bună, oameni dragi! Nu am încercat prea multe produse Flormar în lunga mea carieră de beauty addict, printre ele numărându-se o ojă verde superbă, dar la Galați Beauty Swap #1 am primit o punguță plină ochi de bunătăți de la ei! Au deschis și magazinul la mall-ul din Galați, așa că dacă-mi face ceva cu ochiul, acum am de unde mă aproviziona. Și bineînțeles, rămâne și site-ul!. Spre fericirea mea, am primit câteva produse faine, unele pe care le folosesc deja, altele pe care urmează, aștept vara pentru a le pune în valoare. Să vă povestesc mai exact ce și cum.

Am primit 4 produse, din care 3 sunt din colecția Tropical, adică numai bune de folosit vara! Lip gloss cu efect de volum, fard de pleoape metalic sidefat și pudră bronzantă, adică tot tacâmul pentru un ten sărutat de soare. Plus o ojă Full Color Rich într-o nuanță nude superbă, care m-a cucerit din prima. O să le iau pe rând și o să vă vorbesc despre fiecare.

Din păcate, fardul meu a ajuns un pic spart, dar asta nu am considerat-o o problemă, întrucât pot lua ușor cu pensula de pe acea bucățică. Este un fard ușor cremos, foarte pigmentat, iar culoarea rămâne mult timp pe pleoape. Cel mai bine e să folosiți și bază, eu încerc să mă educ așa, culorile au altă intensitate și chiar durează mai mult!

Gloss-ul m-a speriat un pic la prima vedere, nu e chiar genul meu de culoare. Poate că acum ceva ani l-aș fi adorat, dar acum s-au mai schimbat lucrurile. Într-adevăr, dă o senzație mentolată și are un ușor efect optic de mărire a buzelor, dar nimic dramatic. Singur nu-l voi folosi nici la vară, cred, mai repede peste un alt ruj.

Pudra bronzantă e clar afară din peisaj la momentul actual, mai ales că eu sunt și foarte deschisă la ten, deci clar nu mi se potrivește. Aștept să mă bronzez, să o pot folosi. Totuși, nuanța e foarte drăguță. Oja e de-a dreptul frumoasă, am folosit-o și ține fără top coat vreo 2-3 zile, deci zic că ar fi și mai bine cu acesta!

O să le folosesc cu drag toate aceste produse, vreau să învăț și cum să fac tehnica de contouring, cred că mi-ar fi utilă și pudra și-ar găsi locul acolo. Voi ați folosit produse Flormar până acum? Aruncați o privire și pe pagina lor de Facebook, acolo găsiți ultimele noutăți,

28 Replies to “Așteptăm vara cu nerăbdare cu Flormar

  1. Oja e foarte draguta, imi place culoarea si cred ca rezista bine. Eu folosesc astfel de nuante atunci cand n-am chef sa-mi fac unghiile la 3-4 zile. Chiar daca sare un pic, nu se vede atat de tare, pentru ca nuanta este nud. 🙂

    Sa le folosesti cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *