Neața bună, oameni dragi! Iar am prins o perioadă de leneveală și de lipsă de scris pe blog, dar fac tot posibilul să mă recuperez. Așa că încep să mă leg cam de tot ce am făcut/încercat în ultima perioadă, tocmai de aceea o să urmeze atât review-uri, cât și comparații sau păreri la modul general despre anumite subiecte. Pentru că tot a început vara și nu știu dacă v-ați încumetat încă să mergeți la plajă – eu am fost ieri și deși m-am gândit că nu e soarele așa puternic, m-am cam prăjit un pic – eu vă propun un autobronzant de la Sun Dance, din Dm. E simplu de folosit, accesibil ca preț… să fie numai avantaje?

De fapt, este un tonic autobronzant, nu sub formă de cremă. Sun Dance este o marcă pe care o găsim doar la Dm, deci din păcate, ăsta ar fi primul minus. Recipientul este din plastic dur, ar 200 ml, ajunge pentru o perioadă foarte lungă. Până acum mă cam feream de produsele de genul, dar dacă le aplici corect, rău n-au cum să facă. E foarte important să exfoliezi bine pielea înainte, pentru a nu te trezi cu urme. Eu am mai pățit-o, noroc că au fost pe zone mai ferite privirii.

Se folosește exact ca un tonic obișnuit – se aplică pe discheta demachiantă și apoi pe față. Se acoperă tot tenul (nu uitați de nas, sub nas, ochi, etc), dar și gâtul și decolteul. Pare a avea o culoare ușor maronie, dar pe dischetă, culoarea e insesizabilă. Mirosul e unul ciudățel, n-aș putea să-l asemuiesc cu ceva. Pe ambalaj scrie că își face efectul în 2-6 ore de la aplicare, deci nu vă așteptați să aveți o culoare bine conturată din prima. Când vă demachiați o să vedeți urme pe dischetă în mod cert de la el. Acest tonic se ia destul de repede.

Mie mi-a păcut acest produs de la Sun Dance. Ca și avantaje, aș menționa – cantitate mare, preț accesibil (12-13 lei), ușor de aplicat, efect rapid. Ca și dezavantaje, în schimb, ar fi – localizarea limitată (doar în Dm), riscul de a rămâne pete, pregătire anterioară aplicării.

Pe ansamblu, totuși, dacă nu sunteți fani plajă sau pur și simplu vreți un strop de culoare înainte să mergeți undeva sau chiar în anotimpul rece, eu zic că e un produs ok. Cei de la Sun Dance au și produse cu factor de protecție, s-au axat destul de bine pe gamele solare, așa că sigur aveți de unde alege dacă le găsiți.

Voi folosiți autobronzante? Dar de produsele Sun Dance ați auzit? Cum vi se par?

26 Replies to “Tonic autobronzant Sun Dance – yay or nay?

 1. Nu am folosit niciodata asa ceva. La ce foloseste mai exact? Sa te ajute sa te bronzezi mai repede? Sa ti se coloreze pielea si sa para bronzata? Scuze, dar chiar sunt pe dinafara la acest subiect 😛

 2. Nu folosesc autobronzant. Am auzit destul de multe fete care au rămas pătate pentru că nu au putut să aplice uniform. Eu aștept vacanța de vară, să mergem la mare și să mă bronzez natural, mi se pare mult mai sănătos pentru corp și piele.

  1. da, aici depinde mult de cum alege toata lumea sa se bronzeze, daca programul este intre 10-16, nu e prea ok si prea sanatos

 3. Am auzit de produse Sun Dance, dar nu le-am folosit. Eu nu folosesc autobronzant, prefer bronzul natural, dar la prima vedere cred ca e mai usor de folosit decat o crema. Insa nu ma pronunt pt ca nu am folosit niciodata astfel de produse.

 4. Nu am folosit produse pentru fata de tip autobronzant. Folosesc diverse creme de fata si nu cred ca m-as incurca cu asta de teama sa nu raman patata.
  As folosi in schimb un autobronzant pentru corp

  1. eu n-am avut probleme de genul, mai ales pe fata. pe corp da, mi s-a mai intamplat. dar foarte putin si nu a fost vizibil

 5. Pe ăsta chiar nu-l remarcasem, pare un produs interesant. Adevărul e că nici nu prea mă uit după așa ceva, n-am fost niciodată o fană a autobronzantelor de niciun fel, cred că lenea e vinovată… ajunge câți pași am deja în îngrijirea pielii. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *