Ziua bună, oameni dragi! Articolul de azi este dedicat lor, acei masculi alfa din viața noastră, care au grijă de noi și ne enervează zi de zi. Dar unii fără alții nu prea se poate, așa că știți cum e, trebuie să ne tolerăm. Glumesc, evident! Mai puțin cu articolul. Acum vreo 2 săptămâni, un nou aparat a intrat în casă, iar posesorul s-a declarat extrem de încântat de el, așa că n-am putut să rămân indiferentă și-am luat în calcul propunerea de a scrie despre Philips 5000 series, modelul 5530 Turbo+, aparat de ras foarte performant, care se poate folosi atât pe umed, cât și pe uscat. Dar hai să îl vedem mai îndeaproape.

Acest aparat dispune de 3 seturi de lame și un cap foarte flexibil. Din spusele lui, ia absolut orice fir de păr și se mulează perfect pe conturul feței. Opțiunea Turbo+ duce la o putere cu 20% mai mare, ceea ce nu e de neglijat deloc. Plus că bateria ține foarte mult. După 4 operațiuni de dat jos barba cică nu s-a dus nicio liniuță din baterie! Are și un senzor care indică atunci când există prea multă spumă între lame și trebuie clătit. Mișto!

Ce nu e de neglijat este posibilitatea de a-l folosi atât pe uscat, cât și sub duș. Bineînțeles, nu poate fi folosit atunci când e în priză, și asta mi se pare logic, întrucât sub apă ar fi destul de periculos, nu? Acum depinde foarte mult de tipul de ten al posesorului. Dacă ei au un ten sensibil ca Mr, nu recomand bărbieritul pe uscat. Mai bine pe umed, că e mai safe. Asta dacă nu vreți să vă treziți cu fața vraiște. Ce, fetelor? Credeați că numai noi avem probleme de genul, cu ten sensibil și cu iritații? Se pare că nu-i așa.

Alt punct în plus (pentru noi, fetele, cred eu) e că vă puteți bărbieri la maxim 2-3 zile. Părul trebuie să fie destul de scurt. Dar asta e ok, eu, personal, nu iubesc bărbile, așa că pot spune că-s încântată de treaba asta!

Aparatul de la Philips vine și cu un accesoriu care-l transformă în trimmer, așa că poate fi folosit și pentru aranjarea perciunilor sau a părului de la ceafă. În plus, are și un accesoriu de protecție pentru cazurile în care-l luați cu voi. Plus, bineînțeles, încărcătorul.

Prețul lui variază, între 300 și 500 lei, depinde de unde-l luați. Căutați cea mai bună ofertă și faceți o surpriză frumoasă bărbatului din viața voastră. Eu zic că merită din plin și așa zice și Mr. Voi ce ziceți, ai voștri bărbați au nevoie de un Philips în viața lor?

33 Replies to “Azi e despre EL – Philips 5000 Series

  1. arata ca o scula de pe alta planeta,este semn ca tehnologia si inventiile sunt de mare augur si la mare cautare,am si eu pe cativa la care as putea darui asemenea minunatii!

  2. domnului D. nu-i mai trebuie aparat de ras ca a decis el (fara sa ma intrebe si pe mine) ca e mai frumos cu barba. Asa ca de ziua lui, o sa ma orientez spre un aparat de tuns, macar sa o pastreze aranjata.

  3. Desi mi-a placut ce am vazut si citit, nu ma bag. Sotul prefera sa-mi cumpere el toate produsele de ingrijire pe care le foloseste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *