Ziua bună tuturor! Nu știu dacă vă mai amintiți, dar de Secret Santa am primit de la Alina Pink un cadou minunat, care a inclus, printre altele și un set format din gel de duș și deodorant Balea Magic Fairytale. Am avut destul de mult timp la dispoziție să testez aceste două produse și mi-am format o părere despre ele, astfel că vă invit și pe voi să descoperiți cum mi s-au părut, în ideea că nu sunt singura iubitoare de produse Dm.

Gama Magic Fairytale este în ediție limitată și se bazează pe zmeură și magnolie. Acum, sincer, nu prea știu cum miroase magnolia, dar zmeura e yummy! Ambele produse sunt full size și din ce am văzut prin magazin, prețul e mai mult decât prietenos, 15-20 lei pe pachet. Ambalajul e foarte girly, roz, cu flori și zmeură, și chiar te încântă vizual.

Gel de duș cremă Balea Magic Fairytale

Gelul de duș e un adevărat răsfăț! Am doar cuvinte de laudă la adresa lui și chiar nu-mi pot imagina dacă mai e cineva care n-a încercat încă gelurile de duș Balea. Toate sunt recunoscute a fi cremoase, parfumate și foarte ieftine. Nu persistă, e adevărat, dar puține au fost cele pe care le-am găsit cu calitatea asta. Are o culoare plăcută, un roz mai închis, aromă pregnantă de zmeură, și face o spumă bogată. Eu l-am folosit și pe posta de spumant și am umplut cada. E adevărat, am pus o cantitate mai mare, dar merită! Am adăugat și lista de ingrediente, pentru cine e interesat.

Deodorant Balea Magic Fairytale

Deodorantul are aceeași aromă minunată ca a gelului de duș și nu are în compoziție aluminiu. Totuși, nu-l văd potrivit pentru protecție îndelungată. De fapt, sincer, la mine nu a făcut față nici pe vremea geroasă de afată, când am tendința să mă înfofolesc și să transpir. După nici 5 secunde eram deja leoarcă… Așa că rămân doar cu mirosul plăcut și cam atât. Nu este catalogat drept antiperspirant, totuși, deci e de înțeles că nu acoperă prea bine zona asta. Așa că plângerile pe tema asta sunt nefondate! Voi continua să-l folosesc prin casă sau gen spray de corp, utilizând altceva pentru problema transpirației.

Acest set a picat foarte bine pe timpul ăsta rece, iar aroma sa chiar îți rămâne în nas o perioadă îndelungată. Îmi place că și deodorantul miroase destul de mult timp dacă mă îmbrac mai subțire și chiar se simte și pe haine. Oricum iubeam deja produsele Balea, dar acestea sunt un punct în plus! Poate nu-s perfecte, dar raportul calitate-preț este ideal. Voi folosiți produse Balea? Care sunt preferatele voastre?

46 Replies to “Balea Magic Fairytale – gel de duș și deodorant

    1. mirpsul stiu ca nu persista, am si specificat asta, dar n-am gasit pana acum mai mult de un gel de dus care sa faca asta. hidratare… nu stiu ce sa zic, mie mi s-au parut tare ok!

    1. si aici e posibil sa fie asa, dar nu stiu ce sa zic, atata timp cat n-am avut nicio problema… parca n-as renunta la ele 😀

    1. da, la capitolul deodorante iti dau dreptate. e singurul pe care l-am incercat, dar presimt ca ultimul. raman la rexona men, e ceea ce am nevoie!

    1. nu am sesizat lucrul asta pana acum. de fapt, cred ca fac o greseala ca nu citesc eticheta produselor. cine stie care e scopul lecitinei prin acea compozitie…

  1. Nu am incercat aceasta varianta, dar Balea gel de dus After Sun e demential. SI cred ca am mai incercat varianta cu cirese. Mi-a placut si aceea, dar nu la fel de mult ca after sun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *