Ziua bună, oameni dragi! Astăzi vreau să vă vorbesc un pic despre balsamul de păr de la Balea pentru rădăcini uleioase și păr uscat. Mie mi se întâmplă des asta, nu am aceeași textură pe toată lungimea firului de păr. Firul este în general uscat, deteriorat, lipsit de volum, iar rădăcinile sunt cele mai predispuse la îngrășare. La mine, 2 zile e maximul care îl pot ține fără să îl spăl. Deja a 3a zi arată groaznic și chiar dacă folosesc șampon uscat, cade într-o veselie. Tocmai de aceea vreau să evit asta.

Balsamul de păr de la Balea promite să nu încarce și să ofere și hidratare, astfel ca firul pe lungimea sa să nu mai arate pleoștit și tern. Are 200 ml, vine în tub flexibil, care permite folosirea până la capăt. Balsamul are o consistență destul de bună, nu este lichid, nu curge, deci clar nu o să-l scapi printre degete.

Îmi place mirosul lui, nu pot spune că este artificial, deși nu are nici vreo aromă anume. Îmi place consistența, se întinde ușor și se clătește și mai ușor, nu e nevoie să insiști. Îmi place la nebunie cum rămâne părul. Nu pun mult, dar descurcă și din fericire, nu mai e nevoie să trag ca apucata, ținând cont că folosesc și balsamul sau crema anterior spălării pentru căderea și regenerarea firului de păr, deci acelea îl cam încurcă. Totuși, el face față cu brio! Și ce-mi mai place, lucru pe care l-am observat frecvent în ultima perioadă la produsele Balea, e că este vegan, deci nu are în compoziție substanțe de origine animală.

Prețul este foarte accesibil, undeva la 6-7 lei, se găsește doar în Dm. Acesta ar putea fi un dezavantaj pentru orașele care nu au acest magazin. Mare păcat, au super produse, iar gama Balea parcă e mai faină pe zi ce trece! Nu am observat și șamponul cu aceeași destinație, dar mă gândesc că după ce termin ce mai am, aș putea să iau ambele produse, să văd efectul complet. Întotdeauna 2 funcționează mai bine decât unul singur.

Balsamul pentru rădăcini uleioase și păr uscat chiar mi s-a părut ok și-l recomand, are notă mare de la mine! Voi ce produse Balea folosiți pentru păr? Aveți vreo gamă preferată?

45 Replies to “Balsamul pentru rădăcini uleioase și păr uscat de la Balea – yay or nay?

  1. Dintre toate produsele de la DM , numai cele de la Balea imi plac si mie ..am geluri de dus,, sapun lichid, deodorante etc ..numai balsam de par de asta n-am avut :))) si eu ma confrunt cu parul deteriorat la varfuri , dar la radacina se ingrasa destul de repede. De aceea folosesc sampon anti-matreata tot timpul. Fiind si cam cret , ..se incurca ca naiba la spalat…aproape ca uneori imi vine sa-l tund din cauza asta :X:X. Am sa-l caut si eu , pentru ca la mine e vital balsamul de par , altfel nu-l pot descurca 🙂

  2. Gabriela, parul tau nu se ingrasa de la balsam? Parul Dariei se ingrasa rapid si face si matreata, altfel as cumpara pentru ea acest balsam mai ales ca i se incurca parul mereu.

  3. Soacra mea foloseste acest balsam si mereu il lauda. Credeam ca o incanta in primul rand pretul, insa articolul tau vine ca o confirmare a spuselor ei, ca este chiar bun.

    1. e foarte fain, sa stii. uite, la pret si la calitate, similare sunt cele de la kallos, dar asta de la balea pare momentan mai interesant. si are o textura mai groasa

  4. Mi-a atras atenția numele din titlu, mie mi se pare că n-are niciun sens, ce contează cum sunt rădăcinile? Balsamul oricum se pune doar pe lungime… Dar mna, important e ce face și mă bucur să aflu că ți-a plăcut, parcă-mi amintesc că am folosit și eu un balsam de păr Balea care mi-a plăcut.

    1. sa stii ca eu il pun si pe radacini si chiar ma interesa un produs care sa nu incarce nici radacinile.nu face minuni, dar e destul de ok

  5. N-am folosit acest produs. Am incercat de la Balea produsele pentru par blond. Mai exact sampon si balsam si nu mi-au priit. De atunci incerc orice de la ei, mai putin produsele de spalare a parului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *