De ceva timp văzusem în social media produsele Dr. PawPaw și eram super curioasă! Adică trebuie să recunoaștem, arată demențial, sunt colorate și multifuncționale. Adică da, se pot folosi pentru mai multe zone ale corpului. În general, îmi place acest gen de produse tocmai pentru că nu mai am nevoie să car după mine altele similare. E un fel de 2 sau 3 în 1! Aceste produse se găsesc ori pe site-ul Dr. PawPaw ori pe site-ul Biocart, iar marea surpriză e că orice cititor poate beneficia de 20% reducere dacă folosește codul FLAWLESS20. V-am scris despre revista online Flawless, ea are câteva parteneriate excepționale, drept urmare survin și câteva reduceri importante!

Eu am primit o cutiuță cu 5 balsamuri în diverse nuanțe, fapt care m-a bucurat enorm! La baza acestor produse stă extractul de papaya, care ajută la îngrijirea pielii. Papaina ajută la refacerea pielii și la hidratarea sa.

Balsamuri multifuncționale – bucuria întregului corp!

Balsamul original este cel cu ambalajul galben. Acesta este transparent și poate fi folosit inițial ca balsam de buze. Ulterior, vă recomand să încercați să îl folosiți pe zone extrem de uscate – coate, genunchi, călcâie. Utilizați-l pe ciupituri de insecte sau arsuri. Hidratați cuticulele cu ajutorul lui sau vârfurile despicate. Ba încercați-l și ca bază pentru make-up, ca primer. E un produs bun la toate! La bază, compoziția lor este de ulei de măsline, papaya și aloe vera. Sunt ingrediente naturale, care nu vor face niciun rău, ba din contră!

Celelalte balsamuri au aceleași funcționalități, dar da, conferă o culoare subtilă. Asta înseamnă că cel mai des vor fi folosite pe buze și eventual pe pleope, ca fard cremos sau pe obraji, ca blush.

Spuneți voi, nu-i așa că-s minunate?

Nu vor rezista ore în șir, e adevărat, culoarea se duce în timp, mai ales că nu vorbim de rujuri rezistente la transfer. Dar hidratarea e wow! Balsamul galben, cel original, e favoritul meu! Pe buze, hidratarea se menține timp îndelungat. Și chiar am nevoie, vântul își face de cap și afectează în orice perioadă!

Un alt atu, poate chiar cel mai mare, este că produsele nu conțin parfum sau alte ingrediente nefaste, și sunt aprobate PETA. Sunt atât cruelty-free, cât și vegane! Altfel spus, se adaptează tuturor categoriilor de persoane, chiar și celor ce au un stil de viață diferit. Sau celor ce au piele sensibilă și unele ingrediente le pot crea probleme.

Produsele Dr. PawPaw sunt absolut minunate! M-am îndrăgostit complet, se pare că există ceva ce poate înlocui atât balsamul de buze, uleiul de cuticule, serul pentru vârfuri despicate, crema de coate sau călcâie… și cred că aș mai putea menționa câteva! Asta înseamna cel puțin un produs 5 în 1! Ceea ce ne e de mare ajutor. Aceste balsamuri multifuncționale sunt utile, colorate, hidratante și potrivite pentru oricine! Voi le-ați încercat?? Le recomandă vedetele, așa că au un feedback pozitiv din toate părțile!

11 Replies to “Balsamuri multifuncționale pentru fete fericite!

  1. Eu nu-le am incercat, posibil sa le fi vazut in DM, neaparat vreau sa il incerc si eu pe cel galben, am problema buzelor uscate de cand ma stiu, am incercat la balsamuri de m-am plictisit, momentan ma impac binisor cu Uriage Xemose si ieri mi-a ajuns comanda cu cel de la Biorga, abia astept sa il testez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *