Ziua bună, oameni faini! Ați văzut probabil în ultima perioadă destul de des în online noile balsamuri Silan, variantele Glamour și Elegance. Este vorba de campania Ask Team Clean și Trnd, pentru a testa aceste produse. Inițiativă ce mie mi se pare reușită, pentru că e mai bine să vezi dacă respectiva gamă sau respectivul produs ți se potrivește. Personal, nu foloseam balsamuri Silan, dar adevărul e că nici nu le-aș fi dat vreo șansă dacă nu era această ocazie. De ce? Pentru că rutină. Te obișnuiești cu un anume produs, știi că e ok, de ce să îl schimbi? Asta chiar dacă mai sunt încă 10 produse similare pe piață, poate chiar mai bune. Dar comoditatea te face să rămâi în aceeași situație. Tocmai de asta cred că această campanie a dat un boost tuturor.

Formula Crème-Care a acestor balsamuri netezește țesătura și lasă rufele cu adevărat mai moi. Parfumul lor este persistent, diferă ușor. Varianta Elegance îmi pare ceva mai sobră, mai elegantă și mai misterioasă. Varianta Glamour pare mai fresh. Balsamurile conțin capsule de parfum cu biodegradabilitate mai mare, astfel că protejezi și mediul. Și să nu uităm, parfumurile sunt create de parfumieri francezi, de aici aromele plăcute și persistența crescută.

Vreme rece = haine mai multe

Îmi place vara în perspectiva faptul că pot purta tricouri, dar ador sezonul rece tocmai pentru faptul că îmi pot scoate de la naftalină puloverele și păturile mor! Exact atmosfera hygge de care vă vorbeam ieri. Nu e posibil să nu îți placă acest amalgam de țesături! Mai ales atunci când nici nu zgârie pielea și miros și frumos… e și mai și!

Nu folosesc doar un căpăcel la spălare. Recunosc și asta. Astfel că cei 1,2 litri dintr-o sticlă nu ajung o viață. Însă prefer să pun mai mult balsam pentru a avea parte de un parfum mai puternic. Țineți cont și de greutatea rufelor pe care le spălați (eu am mașina de 8 kg), dar și de uscător, dacă îl folosiți (eu o fac iarna).

Una peste alta, sunt încântată de această campanie și chiar pot spune că am descoperit două produse pe care le voi folosi de acum încolo! Uneori trebuie să dăm o șansă și pentru altceva față de ce cunoaștem. Balsamurile Silan merită din plin. Voi le-ați încercat? Care e favoritul vostru?

8 Replies to “Noile balsamuri Silan – haine moi și parfumate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *